Banner 980x90

Ķekavas novada karogs plīvos Mežaparkā

Ķekavas novads šogad pirmo reizi piedalīsies festivālā "Staro Rīga" - novada karogs lepni plīvos festivāla ietvaros izveidotā karogu alejā, ko varēs aplūkot no 16.oktobra līdz 17.oktobrim kultūras un atpūtas parkā "Mežaparks", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Ķekavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa.

Pasākumu cikla "Lepni zem Latvijas karoga" laikā ar valsts karogiem būs izgreznotas alejas no Rīgas Zooloģiskā dārza līdz Lielajai estrādei, un pāri kora podestūrai novietots vairāk nekā tūkstoš kvadrātmetru liels Latvijas karogs - vislielākais Latvijas karogs pasaulē. Sarkanbaltsarkanās alejas galā vienkopus pirmo reizi varēs aplūkot Latvijas pilsētu un novadu karogus, to vidū arī Ķekavas novada karogu.

Festivāla apmeklētājiem tiks dalīti bukleti, kas vēstīs būtiskāko par katru novadu. Arī Ķekavas novada pašvaldība nosūtījusi "Staro Rīga" organizatoriem aprakstu par novadu, tā iedzīvotājiem, kas spējuši apvienot gan pilsētniekiem raksturīgo dinamiku, gan lauku pamatīgumu un tic, ka labas domas vairo labus darbus."

Festivāla "Staro Rīga" organizatori atzīst, ka visas gaismas objektos pārvērstās idejas ir arī skaista dāvana Latvijas neatkarības 95. gadu jubilejā. Festivāls norisināsies no 16. līdz 17.novembrim.

Par festivālu "Staro Rīga" vēl portālā Riga24.lv http://www.riga24.lv/zinas/48/252737

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)