Banner 980x90

Ķīpsalā skaistumkopšanas izstāde "Baltic Beauty 2013"

No 1. līdz 3.novembrim Ķīpsalā notiks gada krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums – 9. Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts "Baltic Beauty 2013", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē BT1 mediju koordinatore Inese Libere.

Apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, kā arī vērot aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu konkursus, iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus. Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/bb

 


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)