Banner 980x90

Ķirsis Turlā gāšanu redz kā soli ceļā uz ārkārtas vēlēšanām

Rīga, 13.jūn., LETA. Rīgas mēra Daiņa Turlā (GKR) gāšana varētu būt solis ceļā uz ārkārtas vēlēšanām galvaspilsētas pašvaldībā, šādu viedokli telekanālā LNT pauda Rīgas domē opozīcijā esošās "Vienotības" frakcijas līderis Vilnis Ķirsis.

Pēc politiķa vārdiem, pašlaik izeja no politiskās krīzes Rīgā ir neskaidra, bet viņa frakcija ir pārliecināta, ka šajā situācijā labākais risinājums būtu ārkārtas vēlēšanas. Opozīcijas rosināto Turlā gāšanas mēģinājumu viņš redz kā soli šajā virzienā, proti, tas varētu ļaut panākt, ka dome uz diviem mēnešiem paliek bez vadības.

Ķirsis nepiekrīt skepsei, ka ārkārtas vēlēšanas varētu arī neko nemainīt, jo ir pārliecināts, ka "Saskaņa" un "Gods kalpot Rīgai" tomēr paliktu mazākumā, nevis atkal uzvarētu.

Taujāts, kāpēc nav iespējama sadarbība ar Turlo, Ķirsis sacīja, ka puses ir tikušās, tomēr īpašu jēgu sadarbībai viņš neredz, jo Turlais iemiesojot līdzšinējo "režīmu".

Opozīcijas deputāta vērtējumā, Rīgu ilgus gadus esot vadījuši sabiedrisko attiecību speciālisti, kuri darījuši lietas, kas izskatās skaisti, bet pēc būtības nav pareizas.

Ķirsis esot dzirdējis, ka "Rīgas satiksmei", iespējams, vajadzēšot vēl ap 50 miljonu eiro papildus dotāciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)