Banner 980x90

K.Jerjomenko kausa izcīņa telpu futbolā

No 19. līdz 22.decembrim Rīgas Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas ielā 6b) risināsies viens no svarīgākajiem telpu futbola turnīriem šogad – Konstantīna Jerjomenko kausa izcīņa telpu futbolā, kuras ietvaros futbola līdzjutēji varēs klātienē vērot spēles starp stiprākajiem Krievijas un Ukrainas klubiem, kā arī Latvijas telpu futbola čempioniem FK "Nikars", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē telpu futbola klubs "Nikars".

Šīs būs sacensību otrā posma spēles, kurās tiks noskaidrotas tās divas komandas, kuras iekļūs sacensību finālā.

Biļetes uz visām turnīra spēlēm futbola līdzjutēji var iegādāties "Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā. Cena par biļeti uz visu spēļu dienu (divām spēlēm) ir 5 Ls (7,11 eiro), savukārt bērni vecumā līdz 12 gadiem, neaizņemot atsevišķu vietu tribīnēs, šo pasākumu var apmeklēt bez maksas. Vietu skaits ierobežots!

Biļešu tirdzniecība internetā: http://www.bilesuserviss.lv/rus/concerts/sports/telpu_futbols/?show=31555

Tikmēr turnīra apmeklētājiem, kuri ieradīsies FK "Nikars" fanu kreklos, ieeja uz turnīra spēlēm būs par brīvu. Uz vietas pie ieejams Olimpiskā sporta centra hallē arī būs iespējams iegādātāies "Nikars" fanu kreklus.

2013./2014.gada Konstantīna Jerjomenko piemiņas kausa izcīņa
A apakšgrupas otrā sabraukuma spēļu kalendārs (19. – 22.decembris)

Ceturtdiena, 19.decembris (OSC Rīga, Grostonas 6b, Rīga):
14.00 MFK Enakievec (Ukraina) - Gazprom-Jugra (Krievija),
17.00 FK Nikars Rīga (Latvija) - MFK Sinara Jekaterinburga (Krievija).

Sestdiena, 21.decembris (OSC Rīga, Grostonas 6b, Rīga):
14.00 MFK Sinara Jekaterinburga (Krievija) - Gazprom-Jugra (Krievija),
17.00 FK Nikars Rīga (Latvija) - MFK Enakievec (Ukraina).

Svētdiena, 22.decembrī (OSC Rīga, Grostonas 6b, Rīga):
14.00 MFK Enakievec (Ukraina) - MFK Sinara Jekaterinburga (Krievija,)
17.00 FK Nikars Rīga (Latvija) - Gazprom-Jugra (Krievija).


Konstantīns Jerjomenko (05.08.1970. - 18.03.2010.) - Krievijas sportists, sporta meistars, kas tika atzīts par 20.gadsimta labāko telpu futbola spēlētāju. 2012.gadā leģendāra sportista atmiņai Krievijas telpu futbola asociācija iniciēja Eirāzijas komandu turnīru ar nosaukumu "Konstantīna Jerjomenko" kausa izcīņa telpu futbolā, kurā šogad piedalās astoņas komandas: MFK Gazprom-YUGRA (Krievija), MFK Sinara (Krievija), MFK Tyumen (Krievija), MFK Kairat (Kazahstāna), MFK Enakievec (Ukraina), FK Balticflora (Čehija), FK RABA (Latvija) un FK Nikars (Latvija).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)