Banner 980x90

Kļūdas, no kurām izvairīties, veicot remontu vannas istabā

Vannas istabas remonts prasa ne tikai laiku, bet arī naudu, tāpēc, lai izvairītos no šo resursu izšķiešanas, noskaidrosim, kas ir tās kļūdas, no kurām jāizvairās, uzsākot šo projektu. 

Bīdāmo durvju vietā izvēlamies veramās
Veramo durvju vizuālo pievilcību ir grūti pārspēt, taču tā nav labākā izvēle, ja skatāmies no drošības un komforta viedokļa. Eksperti nereti norāda, ka veramām duškabīnes durvīm jābūt uzstādītām tā, lai tās vērtos uz ārpusi. Protams, var būt arī abējādi, taču tām nevajadzētu virināties tikai uz iekšpusi. Tādēļ, lai atvieglotu savu ikdienu un izvairītos no kļūdām, eksperti iesaka dot priekšroku duškabīnēm ar bīdāmajām durvīm. Tās būs ne tikai ērtāk lietojamas, bet arī to lietošanai nebūs vajadzīga papildus vieta. 

Izmantojam krāsu, kas nav izturīga pret mitrumu
Vannas istabas krāsas izvēlei jābūt pārdomātai no vairākiem aspektiem. Vispirms, protams, jāsaprot, kādas krāsas mums patīk. Tajā pašā laikā ir jāņem vērā, ka telpā, kurā daudz tiek izmantots ūdens un gaiss bieži ir mitrāks, svarīga loma ir arī noturībai. Spīdīgās krāsas ir salīdzinoši viegli tīrīt un tās tik viegli nepakļaujas mitruma ietekmei, taču tās izskats ne vienmēr var saskanēt ar vannas istabas dizainu. Tā rezultātā, krāsu ražotāji cenšas radīt tādas krāsas, kas ir ne tikai izturīgas pret mitrumu, bet arī izskatās matētas. Ir vērts veltīt mazliet vairāk laika izpētei, lai piemeklētu piemērotāko krāsu vannas istabai, kas atbilstu ne tikai praktiskajām, bet arī estētiskajām vajadzībām. 

Pārāk daudz šuves vietu, kuras tīrīt
Flīzes ir ierasta vannas istabu sastāvdaļa, turklāt tās pieejamas skaistos dizainos, taču tām arī ir šuves, kuras diezgan ātri kļūst tumšas un netīras, tādēļ jātīra un jāspodrina. Ņem vērā šo faktoru, kad izvēlies flīzes savā vannas istabā. Svarīgākais aspekts, kuru nedrīkst aizmirst – pat pasaulē skaistākās flīzes kļūst nepievilcīgas, ja neieguldi laiku to šuvju tīrīšanā. 
Iespējamās alternatīvas šajos gadījumos:
• izvēlēties stikla sienas paneli bez šuvēm;
• izmantot lielāka izmēra flīzes, kas attiecīgi samazinās šuvju skaitu.

Izšķiežam ūdeni un naudu
Modernai vannas istabai ir jābūt ne tikai pievilcīgai, bet arī energoefektīvai. Tava elegantā duškabīne būs patiesi vizuāli skaista un videi draudzīga (vairāk informācijas šeit), ja izvēlēsies iegādāties dušas galvu, kas palīdz taupīt ūdeni. Turklāt mūsdienās iespējams iegādāties arī ūdeni ekonomējošos tualetes podus un izlietnes krānus. Visbeidzot, ja tavā vannas istabā ir vecs logs, Tev vajadzētu padomāt par tā nomainīšanu pret jaunu. Tev šķiet, ka tā būtu lieka naudas tērēšana? Nebūt ne! Ja mājoklī ir veci logi, kuriem ir vāja siltumizolācija, ir ļoti iespējams, ka Tu krietni pārmaksā par siltumu. Savukārt, nomainot vecos logus pret jauniem logiem, telpās būs krietni siltāks un nebūs vajadzīgs lietot papildus sildītājus vai arī uzstādīt augstu radiatoru temperatūru. 

Visbeidzot – nepieļauj kļūdu, iepērkoties veikalos, kuros ir grūti salīdzināt preču cenas un parametrus, sarežģīti saņemt iegādāto preci mājās vai arī jātērē daudz naudas. Tā vietā mums Tev ir daudz labāks piedāvājums. Ienāc interneta veikalā 220.lv, aplūko dušas kabīņu, vannu, dušas paliktņu, izlietņu, tualetes podu, bidē un citu vannas istabas iekārtu un piederumu piedāvājumu, un mēs esam pārliecināti, ka plašajā sortimentā noteikti atradīsies, kas tāds, kas Tev iepatiksies gan dizaina, gan praktiskuma, gan arī cenas ziņā! Kāpēc pārmaksāt, ja vari iepirkties 220.lv?

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)