Banner 980x90

Ko uzdāvināt mīļotajai Ziemassvētkos: daži padomi vīriešiem

Pavisam drīz vīriešiem aktuāls kļūs jautājums, kādu dāvanu zem eglītes likt mīļotajai sievietei. Skaidrs, ka nav nekāds vieglais uzdevums atrast labu dāvanu, kas sievieti patiešām iepriecinās. Lai kaut nedaudz piepalīdzētu kungiem šajā uzdevumā, rakstā apkopoti gan daži noderīgi padomi, gan dāvanas, kurām ir potenciāls iekarot ikvienas saņēmējas sirdi.

Kas jāņem vērā, izvēloties dāvanu mīļotajai sievietei
♦ Atceries, ka sieviete mēģinās "iztulkot" dāvanu, meklēt zemtekstus
Vīrietis pazīst savu mīļoto sievieti, tāpēc jāpadomā, kā viņa "iztulkos" šādu dāvanu, vai tā viņu neaizvainos, neraidīs nepareizus signālus, neradīs pārpratumus.

 Esi vērīgs – sieviete dod mājienus par to, ko vēlas
Patiesībā šis ir visdrošākais ceļš uz ideālās dāvanas izvēli. Vīrieši, ticiet, ka jūsu mīļotā sieviete dod jums mājienus, kādas dāvanas vēlētos saņemt. Tas var būt pateikts gan tiešāk, gan netiešāk, atliek tikai būt vērīgiem. Sieviete patiesi novērtēs, ka vīrietis ir sadzirdējis viņu un īstenojis viņas vēlmes. 

♦ Padomā par dāvanas iepakojumu, personiskiem akcentiem
Sievietes mīl ne tikai ar ausīm, bet arī acīm, viņām ir svarīgi sīkumi, detaļas. Tāpēc ir vērts padomāt arī par dāvanas iesaiņojumu, kādu personisku un mīļu akcentu. Tā var būt ar roku rakstīta mīļa zīmīte vai vēstule, oriģināla kartīte, paša izdomāts un izveidots iesaiņojums. 

♦ Atceries par viņas hobijiem un interesēm
Vēl viens veids, kā veiksmīgi nokļūt uz pēdām labai dāvanai, ko pasniegt mīļotajai, ir padomāt par viņas hobijiem un interesēm. Varbūt viņa mīl sportot, lasīt grāmatas, nodarboties ar rokdarbiem? Tālāk var padomāt, kas viņai jau ir, varbūt kaut kas hobijam nepieciešams ir nolietojies, varbūt viņai noderētu kāda jauna un moderna lieta, par ko viņa jau domājusi, interesējusies.

Dažas dāvanu idejas, ko varat aizņemties
♦ Pakalpojumi skaistumkopšanas salonā
Sievietēm patīk, ka viņas palutina, ka novērtē viņu izskatu. Tāpēc laba dāvana būs dāvanu karte skaistumkopšanas salona apmeklējumam, kur viņa varēs veikt manikīru, pedikīru, sejas procedūras vai jebko citu, ko vēlēsies.


♦ Hotel Jūrmala SPA dāvanu karte
Zem eglītes var būt nolikta arī Hotel Jūrmala SPA dāvanu karte. Mīļotā varēs relaksēties, izbaudīt rūpes par sevi, atslēgties no ikdienas pienākumiem. Hotel Jūrmala SPA dāvanu karte ļaus izbaudīt jebko no visa plašā Hotel Jūrmala SPA pakalpojumu klāsta. Šī ir viena no augsti novērtētajām un klasiskām SPA viesnīcām, kas nekad neliks vilties.

Hotel Jūrmala SPA dāvanu karte izdevīgāk pieejama www.lieliskadavana.lv.

 Fotosesija pie profesionāla fotogrāfa
Fotosesija, kas rezultējas ar skaistām un profesionālām bildēm būs patīkams kompliments ikvienai sievietei. Ticiet, ka mīļotā sieviete būs patiešām priecīga par šādu dāvanu, jo skaistu bilžu nekad nevar būt par daudz.

♦ Rotaslietas – auskari, gredzens vai citas
Rotaslietas ir klasiska un pārbaudīta dāvana, kas nekad neliek vilties un piemērota ikvieniem svētkiem, arī Ziemassvētkiem. Zinot savas mīļotās gaumi, var izvēlēties auskarus, ķēdīti vai skaistu gredzenu.

♦ Dāvanu grozs ar viņas iecienītajām lietām
Vēl viena ideja, kas var izglābt Ziemassvētku dāvanu mīļotajai, ir dāvanu grozs ar tām lietām, kas viņai garšo, patīk, kas viņu iedvesmo. Piemēram, iemīļotās konfektes, sveces ar iecienītāko aromātu, lasāmviela tieši viņas gaumē, iecienītākā tēja utt. Tas nepārprotami parādīs, ka pazīstat viņu visos niekos un sīkumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)