Banner 980x90

Koncerts "Es sākšu ceļu no sevis" apvienos vairāk nekā 500 dalībniekus

Vairāk nekā 500 Rīgas bērnu un jauniešu uzstāsies koncertā "Es sākšu ceļu no sevis", kas notiks 17.aprīlī Rīgas Kongresu namā (Kr. Valdemāra iela 5), pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.

Koncertā piedalīsies Rīgas kori un deju kolektīvi, kuri allaž ir pārstāvējuši galvaspilsētu Dziesmu un deju svētkos, bet šoreiz sagatavojuši programmu ar Imanta Ziedoņa sentencēm, pazīstamām un tautā iemīļotām dziesmām un deju rakstiem. Koncerta īpašie viesi - mūziķi Goran Gora, Māris Vitkus, Jānis Oleksis un Mārtiņš Miļevskis.

Koncerta sākums plkst.19.00, taču pirms koncerta ikviens apmeklētājs varēs baudīt Rīgas vokālo un vokāli instrumentālo ansambļu sniegumu, kuri jau no plkst.18.00 muzicēs Kongresa nama foajē. Pirms koncerta un tā starplaikā varēs aplūkot arī Rīgas izglītības iestāžu vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas konkursa "Kur saulīte rotājās" labāko darbu izstādi.

Šobrīd ir sākusies biļešu iepriekšpārdošana, un tās var iegādāties SIA "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās vai internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena no viena līdz trīs latiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)