Banner 980x90

Konkurences padome uzlikusi "Rīgas satiksmei" 2,1 miljona eiro sodu

Riga24.lv
Riga24.lv
Konkurences padome uzlikusi pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" 2,1 miljona eiro sodu par paaugstināta servisa pārvadājumu iepirkumu 2012.gadā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis.

Viņš pavēstīja, ka "Rīgas satiksme" ir saņēmusi Konkurences padomes lēmumu "Par pārkāpumu konstatēšanu, tiesiskā pienākuma un naudas soda uzlikšanu" lietā par paaugstināta servisa pārvadājumu iepirkumu 2012.gadā un uzlikto sodu "Rīgas satiksmei" par Konkurences padomes uzskatā neatļautu vienošanos.

Šodien plkst.11 "Rīgas satiksmes" administrācijas ēkā, Vestienas ielā 35, notiks preses brīfings, kurā "Rīgas satiksme" izklāstīs savus argumentus, kāpēc nepiekrīt Konkurences padomes lēmumam un kāda būs uzņēmuma turpmākā rīcība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)