Banner 980x90

Kopā ar skolēniem izraudzīta Rīgas Ziemassvētku egle

Foto: Ģirts Ozoliņš
Foto: Ģirts Ozoliņš

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, viņa vietnieks Andris Ameriks kopā ar Rīgas Centra humanitārās vidusskolas skolēniem un žurnālistiem SIA ''Rīgas meži'' piederošajā Tīreļu mežniecībā izraudzījās Rīgas Ziemassvētku egli, kas uz Pirmo adventi tiks izgreznota 11.novembra krastmalā (tuvāk Akmens tiltam).

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Viktors Smirnovs, šī egle ir 15,5 metrus gara, tā tika iestādīta pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados. Izvēlētās egles vietā ar skolēnu palīdzību tika iestādītas 80 jaunas eglītes.

Šāds Ziemassvētku egļu izraudzīšanās pasākums Rīgas mežos tradicionāli norisinās katru gadu, un uz to vienmēr tiek pieaicināti viesi. Iepriekšējos gados pasākumā piedalījušās folkloras kopas, jauniešu koris "Kamēr…", Latvijas hokeja fanu organizācija, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāvji, kā arī daudzi citi kultūras un sociālās jomas darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)