Banner 980x90

Kredīti online var būt Tava izvēle, kad steidzami nepieciešama nauda

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kredīti online kļūst par arvien populārāku un salīdzinoši ātrāku naudas aizņemšanās veidu Latvijā. Augošajam pieprasījumam ir dažādi iemesli, ko novērtē tie, kam steidzami nepieciešama nauda.

Četri iemesli, kāpēc izvēlēties online kredītus:
- ātrums – lielākajā daļā nebanku kredītiestādēs kredīta pieteikšana un saņemšana neaizņem vairāk kā pusstundu;
- drošība – Latvijas nebanku kredītdevēju asociācija, kā arī Patērētāju tiesību un aizsardzības centrs seko līdzi tam, lai tiktu praktizēta droša un godīga kreditēšana;
- pieejamība – ja atbilsti izvēlētā kredītdevēja noteiktajām prasībām kredīta piešķiršanai, tad viss, kas Tev nepieciešams, ir pieeja internetam un bankas konts kādā no Latvijā strādājošajām bankām;
- izvēles iespējas – tu vari izvēlēties gan sev piemērotāko kreditoru, gan aizņemties summu, kāda Tev attiecīgajā brīdī ir nepieciešama, turklāt, par tēriņiem nevienam nebūs jāatskaitās.

Saņem aizdevumu no "VIA SMS" līdz pat 1500 eiro
"VIA SMS" ir aizdevējs, kas Latvijā veiksmīgi darbojas jau no 2009. gada. Saviem klientiem kredītdevējs piedāvā aizņemties līdz pat 1500 eiro ar atmaksas termiņu uz vienu gadu. 

Pašlaik Latvijā ir aptuveni divdesmit nebanku kredītiestāžu. Izvēlē un uzņēmumu sniegtajos piedāvājumos var apjukt, tāpēc "VIA SMS" ir uzskaitījuši vairākus iemeslus, kāpēc izvēlēties tieši šo aizdevēju. Astoņi iemesli, kāpēc aizņemties no "VIA SMS":
- licencēts kredītdevējs, kas atbalsta drošu aizņemšanos;
- pieejams aizdevējs, kas ir sasniedzams platformā Skype, rakstot e-pastu vai zvanot pa tālruni;
- klientiem piemērots darba laiks;
- viegli saprotama informācija un aizdevuma nosacījumi;
- pirmais aizdevums ar 0% komisijas maksu;
- dažādi aizdevuma veidi;
- aizdevums līdz pat 1500 eiro nozīmīgākiem dzīves plāniem;
- iespēja noteikt un pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu.

"VIA SMS" galvenā vērtība ir klienti, tāpēc aizdevējs nemitīgi attīstās, lai spētu tiem veiksmīgāk sniegt ērtu un to vajadzībām atbilstošu finansiālu pakalpojumu sniegšanu dažādās situācijās. 

Ienāc aizdevēja mājaslapā viasms.lv, kur vari pārliecināties, ka kredīti online var būt piemērots risinājums arī Tavai finansiālajai situācijai. Izvērtējot savu maksātspēju un izvēloties sev piemērotāko kredīta veidu, summu un atmaksas termiņu, piesakies aizdevumam.

Pirms aizņemšanās rūpīgi pārdomā savu līdzšinējo finansiālo situāciju, iepazīsties ar aizdevēja nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt laikus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)