Banner 980x90

Kredītlīnija internetā – iespēja saņemt aizdevumu, neejot uz banku

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Steidzami nepieciešami papildu finansiālie līdzekļi, lai veiktu ikmēneša samaksu par medicīnas pakalpojumiem vai mājokļa remontdarbiem, bet nezini, kur aizņemties? Šādās situācijās var noderēt kredītlīnija internetā.

Kas ir kredītlīnija?
Kredītlīnija ir aizdevuma veids, kas ļaus Tev pašam izvēlēties to, cik ātri iztērēt visu summu. Noformējot kredītlīniju, Tev tiek piešķirta konkrēta naudas summa, kas ir pieejama, līdz ar to, brīdī, kad ir nepieciešami papildu līdzekļi, Tev ir iespēja tos pārskaitīt uz savu bankas kontu.

Kredītlīnija internetā ir risinājums, ja zini, ka nepieciešamo summu izmantosi pakāpeniski.

Kur un kā pieteikties kredītlīnijai?
Kredītlīnija ir pakalpojums, kuru saviem klientiem piedāvā ne tikai bankas, bet arī nebanku kredītdevēji. Piemēram, Kimbi.lv kredītlīnija internetā nodrošina salīdzinoši ātrāku aizdevuma saņemšanu līdz pat 1500 eiro. Kredītlīnijai ir iespējams pieteikties Kimbi.lv mājaslapā www.kimbi.lv. Lai noformētu pieteikumu, ir jāveic četri soļi:
- jāiepazīstas ar Kimbi.lv noteikumiem kredītlīnijas saņemšanai;
- jāizvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt;
- jāaizpilda pieteikuma anketa, norādot visu nepieciešamo informāciju;
- jāapstiprina sava identitāte, izmantojot internetbanku.

Apstiprinot piedāvājumu, piešķirtais kredītlimits tiks pārskaitīts uz Tavu kontu dažu minūšu laikā.*

Tā kā pieteikšanās jebkura veida kredītam ir ļoti atbildīgs solis, izvērtē iespējas aizdevumu atmaksāt! Lai saņemtu Kimbi.lv kredītlīniju, Tev ir jābūt
- vecumā no 20 līdz 75 gadiem;
- Latvijas pastāvīgajam iedzīvotājam;
- kontam kādā no Latvijā esošajām bankām, e-pasta adresei un mobila tālruņa numuram;
- stabiliem ikmēneša ienākumiem, lai spētu atmaksāt aizdevumu (piemēram, alga, pensija, stipendija);
- ar pozitīvu kredītvēsturi.
 
Reģistrēties un pieteikties kredītlīnijai vari jebkurā diennakts laikā internetā, bet pieteikumi tiks izskatīti tikai Kimbi.lv darba laikā – katru dienu no plkst. 7.00 līdz plkst. 23.00.
 
Kredītlīnijas atmaksas nosacījumi

Noformējot kredītlīniju, Kimbi.lv informēs Tevi par atmaksas termiņiem un ikmēneša maksu. Atmaksāt aizņemto summu vari arī pirms noteiktā termiņa, tādējādi izpildot kredītsaistības ātrāk.
 
Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!
 
* 98 % gadījumu vienas bankas ietvaros un Kimbi.lv darba laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)