Banner 980x90

Kredītlīnija – mūsdienīgs risinājums neplānotu izdevumu gadījumā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Neplānoti izdevumi ir daļa no dzīves – tie rodas pat tad, ja personīgais budžeta plāns tiek rūpīgi plānots. Viena no iespējām, kā par šādām situācijām parūpēties, – tās paredzēt savlaicīgi, veidojot naudas uzkrājumu. Taču – ko darīt, ja naudas tik un tā nepietiek? Tādā gadījumā var izmantot ātro kredītu sniegtās iespējas, jo tos šobrīd salīdzinoši vienkārši var noformēt tiešsaistē. 

Ātro kredītu piedāvājums ir patiešām daudzveidīgs, tādēļ pirms izvēlēties piemērotāko vērts apskatīt vairākas iespējas. Iespējams, par labu atbildi var kļūt ne vien ierastais aizdevums, bet arī kredītlīnija. Arī tā pieejama pie vairākiem aizdevējiem, viens no tādiem ir "Ferratum Bank". 

"Ferratum Bank" ir kredītdevējs, kas rūpējas par klientu interesēm, piedāvājot gan vairākus aizdevumu veidus, gan arī nodrošinot mūsdienīgu un drošu klientu apkalpošanas servisu. Klientiem tiek nodrošināts vienkāršs un saprotams aizņemšanās process, kā arī atbalsts neskaidrību gadījumā.

Kas ir kredītlīnija?
Šis aizdevums darbojas līdzīgi banku piešķirtajām kredītkartēm – tas nodrošina izdevību aizņemties iepriekš noteikta kredītlimita ietvaros. Tā apmērs tiek noteikts, izvērtējot katra klienta maksātspēju. Piešķirtā kredītlimita ietvaros var aizņemties tik reižu, cik vajadzīgs – visu summu var saņemt uzreiz vai arī pa daļām. Jaunajiem klientiem maksimālais kredītlimits ir 1000 eiro, tiem, kuri aizņemas atkārtoti, – 1200 eiro. Pirmās trīsdesmit dienas kredītlīniju var lietot bez maksas, un papildu summu var saņemt arī tad, ja iepriekšējā vēl nav atdota. Tādā gadījumā tiks pārrēķināts minimālais maksājums, ko vari arī palielināt pēc saviem ieskatiem, ietaupot procentos aprēķināto summu. 
Kredītlīnija piemērota dažādām situācijām, īpaši, ja iecerēts īstenot kādu ieceri, kam vēl nav zināmas visas kopējās izmaksas, piemēram, mājokļa remontu. 

Kredītlīnijas noformēšanas nosacījumi
"Ferratum Bank" kredītlīnija ērti noformējama, veicot dažas vienkāršas darbības datorā. Uz šo aizdevumu pretendēt vari, ja
- esi Latvijas Republikas pastāvīgais iedzīvotājs, kurš sasniedzis vismaz 21 gada vecumu;
- Tava kredītvēsture ir pozitīva;
- Tev ir pastāvīgi ienākumi, kas ļaus atdot aizdevumu

"Ferratum Bank" piedāvājumā arī citi aizdevumu veidi
Kredītņēmēju ērtībām pieejama ne tikai kredītlīnija, bet arī citi aizdevumu veidi:
- īstermiņa aizdevums līdz 400 eiro ar atmaksas termiņu 30 dienas. Jāņem vērā, ka jaunajiem klientiem pieejamā summa ir 350 eiro, taču par tā izsniegšanu netiek aprēķināti procenti. Tātad – pēc 30 dienām jāatdod tikai pamatsumma;
- patēriņa kredīts līdz 1500 eiro apmērā, tā maksimālais atmaksas termiņš – 12 mēneši. Aizdevums jāatmaksā, veicot ikmēneša maksājumus saskaņā ar maksājuma grafiku. Lai izvērtētu savas iespējas, pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar aizdevēja interneta vietnē ievietotajā kredīta kalkulatorā esošo informāciju. 

Kā noformēt kredītu?
Būtiska priekšrocība – lai noformētu aizdevumu, vairs nav jādodas ārā no mājas. Pieteikties izvēlētajam kredītam var no jebkuras vietas Latvijā, izmantojot datoru un veicot dažas vienkāršas darbības. Tam vajadzīgs arī mobilais telefons, e-pasts un bankas konts kādā no Latvijā strādājošām bankām. Pirmajā aizņemšanās reizē vajadzīgs arī viens cents – tas vajadzīgs, lai veiksmīgi pabeigtu reģistrāciju un apliecinātu norādīto personas datu atbilstību. Nākamajās aizņemšanās reizēs atliks tikai ieiet savā lietotāja profilā un atzīmēt vēlamo summu un termiņu.

Vispirms veic reģistrāciju, norādot visu prasīto informāciju. Tad no sava personīgā bankas konta uz kredītdevēja kontu pārskaiti vienu centu. Pēc reģistrācijas pabeigšanas, norādi vēlamo aizdevuma summu un laiku, kurā plāno to atdot. 

Svarīgi, ka kredītam pieteikties vari jebkurā diennakts laikā, taču tā izskatīšana notiek aizdevēja darba laika ietvaros. "Ferratum Bank" darba laiks ir darbdienās no plkst. 8.00 līdz 20.00, sestdienās – no plkst. 9.00 līdz 18.00, savukārt svētdienās – no plkst. 10.00 līdz 18.00. 
Pieteikuma izskatīšana parasti notiek ātri – dažu minūšu laikā. Ja atbilde ir pozitīva, arī pārskaitījums tiek veikts pavisam drīz. Jāņem vērā, ka naudu visātrāk saņemsi, ja pārskaitījums notiks vienas bankas ietvaros. 

Cik svarīgi aizņemties atbildīgi?
Lai arī "Ferratum Bank" kredītlīnija un citi aizdevumi pieejami bez ķīlas, galvojuma un dažādu dokumentu iesniegšanas, tas tik un tā ir atbildīgs solis, kas prasa rūpīgu savas maksātspējas izvērtēšanu. Pirms pieteikšanās aizdevumam izvērtē tā nepieciešamību un savas iespējas to atdot līgumā noteiktajā laikā. Aizņemies atbildīgi:
- paturi prātā, ka kredīts ir piemērots tikai svarīgu un steidzamu situāciju risināšanai;
- izvērtē vajadzīgo aizdevuma apmēru un saskaņo to ar savām iespējām. Pretējā gadījumā aizdevuma esamība var negatīvi ietekmēt Tavu finansiālo stabilitāti un var veidoties apburtais loks, no kā izkļūt ir ļoti grūti;
- aizņemies tikai tik, cik vajadzīgs. No sākuma izvērtē, kāda summa Tev nepieciešama, un neaizņemies vairāk. Ja izmanto kredītlīniju, nepieciešamības gadījumā varēsi paņemt papildu summu. Lai arī paņemt mazliet vairāk nekā vajadzīgs var šķist vilinoši, to darīt tomēr nevajadzētu, jo Tavās interesēs taču ir aizdevumu atmaksāt pēc iespējas ātrāk;
- neaizņemies ar mērķi atrisināt ieilgušas finansiālas grūtības, piemēram, lai atmaksātu citu kredītu. Ja radušās tāda veida problēmas, labāk meklēt citus risinājumus;
- kredītam piesakies tikai tad, ja esi drošs par savu maksātspēju un zini, kad un kā spēsi to atdot.

"Ferratum Bank" kredītlīnija un citi aizdevumi var noderēt dažādos brīžos, taču ir būtiski aizņemties atbildīgi. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar visiem līguma noteikumiem un aizņemies tikai tad, ja esi pārliecināts, ka spēsi visas saistības izpildīt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)