Banner 980x90

Kustība "Neesi vienaldzīgs, esi atbildīgs" : Pērkamais Lato

Pilsētas informācijas portāla Riga24.lv rīcībā nonāca materiāli (sk. pievienotajos attēlos), kas raisa pārdomas un jautājumus.

Šos materiālus iesniedz kustība  "Neesi vienaldzīgs, esi atbildīgs", kam par pievienotajiem dokumentiem ir šāds viedoklis:
 
"Ja Lato Lapsa nevēršas tiesībsargājošās institūcijās un neapstrīd fotogrāfijā pievienoto Konsultāciju līgumu, mums ir pamats apgalvojuma formā paust šādu viedokli - mēs domājam, ka Konsultāciju līgumā minētais Lato Lapsa par 1000 latiem ir nopērkams dažādu konsultāciju sniegšanai. To, ka šāds Konsultāciju līgums ir autentisks, vēl vairāk apliecina šodien, 24.janvārī,  no "pietiek" e-pasta saņemts ziņojums, kurā izrādīta sajūsma, ka par Lato Lapsas konsultāciju biznesu un pērkamību neviens ziņu portāls nav uzrakstījis. Minētā līguma autentiskumu apliecina arī tas, ka Konsultāciju līguma slēdzējs Lato Lapsa līdz šim par "Maximu" nav rakstījis nevienu kritisku rakstu vai rakstu sēriju. Jūs teiksiet, ka tā ir sakritība. Mēs  piekrītam."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)