Banner 980x90

Kvalitatīva riepu un disku montāža Rīgā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Auto riepas ir tikpat svarīga automašīnas sastāvdaļa kā motors un ātrumkārba, tādēļ pret riepu apkopi un maiņu nevajag izturēties vieglprātīgi. Jaunas riepas var iegādāties oficiālajos riepu centros, piemēram, MMK riepu serviss, kur vajadzības gadījumā darbinieki neatteiks arī padomu un palīdzēs ar riepu nomaiņu. Centrā iespējams iegādāties visu populārāko ražotāju automašīnu riepas dažādos izmēros, lai droša braukšana vasaras sezonā būtu jebkādos laikapstākļos.

MMK riepu serviss ir pilnvērtīgs nozares pārstāvis un lepojas ar saviem darbiniekiem, kuriem ir pat vairāk nekā 20 gadu ilga pieredze šajā sfērā. Servisa darbinieki regulāri pilnveido savas zināšanas un seko līdzi nozares tendencēm un jaunumiem. Tas ir vienīgais veids, kā nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus tā, lai klienti vienmēr atgrieztos un būtu apmierināti ar sniegto servisu. 

Riepas un diski
Jebkurš autovadītājs un cita transportlīdzekļa vadītājs zina to, ka riepas un diski ir kā cimds ar roku un viens bez otra nevar. To labi zina arī MMK riepu servisa darbinieki un piedāvā ne tikai riepu servisu, bet arī disku remontu. Serviss saistībā ar diskiem piedāvā:
• disku taisnošanu;
• disku remontu pēc deformācijas un bojājumiem;
• disku nelīdzeno vietu slīpēšanu;
• disku krāsas atjaunošanu jebkurā tonī, kādu vēlas klients.

Disku kvalitātei un tehniskajam stāvoklim ir liela nozīme un mijiedarbība ar riepām, gultņiem un arī braukšanas komfortu, tādēļ disku remonts ir jāveic pēc iespējas ātrāk, vislabāk tad, kad bojājums ir konstatēts. 

Arī riepu remonts ir servisa darbinieku ikdienas pienākumos. Riepu remonts tiek veikts ar kvalitatīvām iekārtām un materiāliem. Lai arī tas var būt izdevīgāks variants par jaunu riepu iegādi, cenu un to, vai labāk iegādāties jaunas riepas, vislabāk noskaidrot pie servisa darbiniekiem. Riepu remontu ir iespējams veikt pusstundas laikā, tādēļ klientiem nav jāuztraucas par to, ka jākavē ikdienas gaitas un darba pienākumi. 

Riepu centrs saviem klientiem piedāvā dažādus pakalpojumus:
• riepu tirdzniecību;
• montāžu un balansēšanu;
• disku un riepu remontu;
• riepu glabāšanu un piegādi.

​Kā redzams, riepu maiņa ir tikai viena maza daļiņa no visa kopējā piedāvājuma. Riepu serviss tiek piedāvāts ne tikai automašīnām, bet arī motocikliem, kas noteikti ir laba ziņa visiem, kuriem aktuāls ir moto sezonas sākums. Serviss strādā ar visiem populārākajiem un arī ne tik izplatītiem riepu izmēriem – sākot no R14 līdz pat R22 diametra riepām. 

Riepu serviss savu labo vārdu ir iemantojis ne tikai ar kvalitatīvu riepu un disku piedāvājumu, bet arī ar laipnu apkalpošanu un profesionālām konsultācijām, ātru un precīzu darbu. Svarīgi, ka katram pakalpojumam tiek sniegta arī servisa kvalitātes garantija, kas nozīmē to, ka darbinieki savu darbu dara ar augstāko atbildības sajūtu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)