Banner 980x90

Latvian Voices dziedās Daugavas koncertzālē

Vairāki populāru dziedātāju koncerti augustā notiks Daugavas koncertzālē, pilsētas informācijas portāls Riga24.lv uzzināja Daugavas koncertzālē.

Jau 15.augustā uzstāsies šarmantā jazz mūzikas dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča ar kvinetu un koncertprogrammu "BIRDS & FLOWERS", kas ir dziedātājas jaunākā programma, kurā apvienota oriģinālmūzika, kas radīta kopā ar kvinteta mūziķiem. Koncertprogramma apvieno jazz, world music un mūsdienu populārās mūzikas virzienus.

22.augustā plkst.20.00 (ieeja no plkst.19.00), Daugavas koncertzāle (11.Novembra krastmalā 17), uzņems pasaulē atzīto a cappella grupu Latvian Voices ar koncertprogrammu "Pāri robežām..."

Koncertprogramma piedāvā klausītājiem krāsainu muzikālo a cappella buķeti. Gan latviešu tautas dziesmas vēl nedzirdētos aranžējumos, gan oriģināldziesmas ar latviešu tautas mūzikas ietekmi, gan arī mūziku, kas aizved klausītājus pāri robežām uz tālo Ameriku, Āfriku, Spāniju... Visa koncertprogramma veidota a cappella stilā, izmantojot tikai un vienīgi cilvēka balsi, kā īpašāko no instrumentiem.

Blakus gan latviešu, gan dažādu tautas mūzikai Latvian Voices izpilda arī savus mīļākos populārās mūzikas hitus, kas aranžēti speciāli meiteņu balsīm. Koncerta muzikālo priekšnesumu paspilgtina horeogrāfiski elementi, kā arī jautras sarunas ar publiku.

Bet 29.augustā koncertzālē muzicēs Normunds Rutulis ar savām labākajām dziesmām un koncertprogrammu "Aizturi elpu".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)