Banner 980x90

Latvijas dizaineru darbi izstādē "Mode un tekstils 2013"

Atzītākie Latvijas modes zīmoli - Natālija Jansone, Anna Led, Aleksandrs Pavlovs, Keita, Narciss, QooQoo, Zaza Couter, Paade Mode, Leny Tomy Factory un daudzi citi – priecēs gan modes gardēžus, gan ikvienu izstādes "Mode un tekstils 2013" apmeklētāju no 19. līdz 21.aprīlim Ķīpsalā.

"Latvijā radīts dizains ir viens no tekstila un apģērbu nozares pievienotās vērtības veidotājiem un nozares attīstības vadošajiem spēkiem. Daudzsološie modes dizaineri to ir parādījuši gan ar savām kolekcijām, gan veiksmīgi strādājot pašmāju un ārvalstu uzņēmumos," stāsta izstādes "Mode un tekstils 2013" projekta vadītāja Ilze Avota.

"Taste Latvia" stendā varēs iepazīties ar tādiem pašmāju zīmoliem kā Natālija Jansone, Anna Led, Aleksandrs Pavlovs, Baiba Ripa, Keita, Narciss, QooQoo, Zaneta Auzina, Ars Tela, Cinnamons, Irina Kosakova, Taste, Sanda Ezeriņa, One Wolf, Blank Blank un Reinis Ratnieks.

Klasiskus un mūsdienīgus aksesuārus kā kakla rotas, aproces, jostas, somas un cepures piedāvās Christiana Laure, Felt Style, Miesai, Patte, Baltu Rotas un 3 Wind Knots.

Arī bērniem būs plašs apģērbu un aksesuāru piedāvājums gan ikdienai, gan svētku reizēm. Savas kolekcijas piedāvās Zaza Couter, Denēze, Paade Mode, Leny Tomy Factory, Colorlicious, Beekid, Petra.lv un Beekid.

"Taste Latvia" stendā būs pieejams arī Latvijā radīts mājas tekstils – kokvilnas un lina virtuves dvieļi, gultas veļa un galda salvetes, ko piedāvās Mājas Deko, Herman’s Casa, Latvian Lights, An&Angel, Munio Candel, Lukabuka, Purpurs. Izvēles iespējas būs plašas, katrs varēs atrast savai gaumei atbilstošāko un papildināt mājas interjeru ar oriģinālām un Latvijā radītām dizaina precēm.

Stenda apmeklētājiem būs iespēja arī saņemt konsultācijas.

Kā zināms, 18.starptautiskā tekstila, apģērbu, ādas izstrādājumu un ražošanas iekārtu izstāde "Mode un tekstils 2013" notiks no 19. līdz 21.aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā un piedāvās plašu ekspozīciju – dizaineru darbus, audumus, šūšanas piederumus u. c. produktus, kā arī modes skates, dizaina konferenci, kontaktbiržu biznesa veicināšanai un jauno modes mākslinieku konkursu "Habitus Baltija 2013", kas pulcēs jaunos dizainerus no vairāk nekā 15 valstīm.

Vairāk informācijas: www.bt1.lv/fashion

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)