Banner 980x90

Latvijas labākie vieglatlēti Rīgā trenēs radošās personības

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ceturtdien, 26.maijā, plkst.11.30 Daugavas stadionā notiks "Rīgas Kausu" iesildīšanas pasākums "Zvaigzne trenē zvaigzni", kurā Latvijas labākie vieglatlēti atklātā treniņā palīdzēs apgūt savas sporta disciplīnas pamatus sabiedrībā zināmām personām.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja sacensību rīkotāji, treniņā piedalīsies tādas radošās zvaigznes kā aktrise Karīna Tatarinova, žurnālists Gustavs Terzens, dziedātāja un topošā kino režisore Liene Greifāne, bārmenis un uzņēmējs Arnis Bikšus, fotogrāfs un imporvizators Kaspars Breidaks un dziedātāja Liene Šomase.

Amata noslēpumos ar radošajām zvaigznēm dalīsies tāllēcēja Aiga Grabuste, augstlēcēja Madara Onužāne, šķēpmetējs Ainārs Kovals, tāllēcēja Lauma Grīva, tāllēcēja un trīssoļlēcēja Māra Grīva, šķēpmetējs Gatis Čakšs, šķēpmetēja Anete Kociņa un tāllēcējs Elvijs Misāns.

Latvijā vērienīgākās starptautiskās vieglatlētikas sacensības "Rīgas Kausi", kurās piedalīsies labākie Latvijas un ārzemju sportisti, notiks 31.maijā plkst.18.00 Daugavas stadionā. Šī gada "Rīgas Kausos" vairāki sportisti plāno izpildīt Riodežaneiro olimpisko spēļu normatīvu.

Sacensības rīko Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību, kā arī ar veikalu tīkla "Joma Sports" un laikraksta "Diena" atbalstu.

Aktuālie jaunumi un informācija par dalībniekiem, starta sarakstiem, sacensību rezultātiem pieejama sacensību mājaslapā www.rigaskausi.lv, kā arī sacensību sociālo mediju kontos twitter.com/rigaskausi un facebook.com/rigaskausi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)