Banner 980x90

Latvijas Pasts izveido ātrās kases Rīgas nodaļās

Riga24.lv
Riga24.lv

Lai nodrošinātu ātrāku klientu apkalpošanu un pasta pakalpojumu noformēšanu, gada noslogotākajā periodā pirms Ziemassvētkiem un Jaunā gada, Latvijas Pasts lielākajās Rīgas reģiona un Latvijas pilsētu centrālajās pasta pakalpojumu sniegšanas vietās ir izveidojis atsevišķu klientu apkalpošanas darba vietu.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja VAS Latvijas Pasts Sabiedrisko attiecību speciāliste Eva Puriņa, no 24.novembra, Rīgas reģiona 21 pasta nodaļā un Latvijas pilsētu 16 centrālajās pasta pakalpojumu sniegšanas vietās, tiek izveidotas īpašas sūtījumu izsniegšanas vietas. Kopā 37 Latvijas Pasta nodaļās izveidotas t.s. ātrās kases, kas orientējas uz bezmaksas sūtījumu izsniegšanu (ierakstītas vēstules, sīkpakas, kā arī pakas bez muitas nodokļa un pēcmaksas iekasēšanas).

Pasta nodaļas, kurās atvērtas ātrās kases:

Rīgas 2.pasta nodaļa

Rīgas 5.pasta nodaļa

Rīgas 6.pasta nodaļa

Rīgas 9.pasta nodaļa

Rīgas 10.pasta nodaļa

Rīgas 11.pasta nodaļa

Rīgas 12.pasta nodaļa

Rīgas 13.pasta nodaļa

Rīgas 16.pasta nodaļa

Rīgas 21.pasta nodaļa

Rīgas 24.pasta nodaļa

Rīgas 29.pasta nodaļa

Rīgas 35.pasta nodaļa

Rīgas 46.pasta nodaļa

Rīgas 55.pasta nodaļa

Rīgas 58.pasta nodaļa

Rīgas 67.pasta nodaļa

Rīgas 69.pasta nodaļa

Rīgas 82.pasta nodaļa

Rīgas 84.pasta nodaļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)