Banner 980x90

Latvijas Rakstnieku savienībā - tikšanās ar Uldi Ausekli

Tikšanās ar Uldi Ausekli notiks Latvijas Rakstnieku savienībā Lāčplēša ielā 48/50 - 12, Rīgā 8.janvārī plkst.17.00, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Sandra Ratniece.

Daudzu bērnu un pieaugušo dzejas grāmatu autors, izdevējs, tulkotājs, Pastariņa prēmijas laureāts (1997) par pasākuma vadmotīvu izvēlējies savas dzejas grāmatas nosaukumu "Nopūt tumsu". Tas nav nejauši, jo autora dzejā ieskanas gaišums, sirsnība un labestība.

Ulda Ausekļa dzejoļi ieguvuši arī muzikālu skanējumu. Komponists Uldis Fridrihsons pasākumu kuplinās ar muzikālām pauzēm, bet dzejnieku par radošajām iecerēm iztaujās Valdis Rūmnieks un Sandra Ratniece.

Visi interesenti mīļi gaidīti Latvijas Rakstnieku savienībā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)