Banner 980x90

Latvijas Sociālistiskās partijas mītiņš pulcē vairāk nekā 100 interesentus

Latvijas Sociālistiskās partijas (LSP) ikgadējais mītiņš, kas piektdien, 1.maijā, norisinās Vērmanes dārza estrādē, pulcējis vairāk nekā 100 cilvēkus, novēroja aģentūra LETA.

Interesentu lielākā daļa ir vecāka gadagājuma cilvēku, kuri klausās partijas pārstāvju runās uz skatuves un dziesmās. Mītiņā pulcējušies cilvēki ar plakātiem rokās, kuri vēsta: "Darba algu darbspējīgajiem, sociālo nodrošinājumu pārējiem!" "Strādnieki saņem grašus, valdošie tērē miljonus." "Cīnies par labāku dzīvi!" "Nē pabalstiem un nabagu grašiem. Cienīgu algu nopelnīt pašiem." Kapitālisms ir bankrotējis!" un "Valdošie! Beidziet iznīcināt savu tautu!"

Pasākumu arī apmeklēja LSP līderis Alfrēds Rubiks.

LSP pārstāvji lasīja dzeju krievu un latviešu valodā par mūsdienu netikumību, homoseksuālu cilvēku parādēm un citām tēmām, kā arī par mūsdienu strādājošo problēmām. Tāpat partijas pārstāvji dalās atmiņās par kādreizējiem laikiem.

Atnākošajiem tiek dalīts LSP izdevums, kurā aicināts atcerēties solidaritāti, karikatūrā izsmieta Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V), kā arī ievietota statistika par valsts iedzīvotāju skaitu un slimnīcu skaitu. Tiek dalīti arī baloni un sarkani karodziņi ar uzrakstu "1.maijs".

Kā vēstīts, LSP šodien rīko ikgadējo mītiņu, kas "ir vērsts uz Latvijas darbaļaužu tiesību aizstāvēšanu un sašķeltības pārvarēšanu šajā cīņā".

Galvenā mītiņa tēma ir visu algoto darbaļaužu solidaritāte cīņā par sociālo taisnīgumu, cīņa pret korupciju, dzīves līmeņa paaugstināšana un pienācīga dzīves līmeņa nodrošināšana savā valstī visiem, kuri dzīvei nopelna ar godīgu darbu, kā arī par radušos konfliktu risināšanu mierīgā ceļā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)