Banner 980x90

Lāzertags "Guns n Lasers" parkos – spēle, kas vieno

Foto: Gunsnlasers.lv
Foto: Gunsnlasers.lv
Laikā, kad liela daļa cilvēku savu brīvo laiku pavada pie telefona, datora vai televizora ekrāniem, lāzertags ir tieši tas, kas nepieciešams – tas palīdz atslābināt prātu un izjust pamatīgu adrenalīna devu.
 

Emocijas un azarts vairāku stundu garumā
Aktīvās atpūtas cienītājiem izvēles iespējas ir ļoti dažādas – sākot ar skriešanu pa mežu un beidzot ar izpletņlēkšanu. Kāpēc izvēlēties tieši lāzertagu? Mums Tev ir atbildes:
♦ spēli iespējams spēlēt dažādās vietās: lāzertags var tikt spēlēts gan iekštelpās, gan ārā, turklāt spēles laukumu iespējams iekārtot praktiski jebkur;
♦ pielāgojams dalībnieku skaits: lāzertagu var spēlēt ļoti dažāds spēlētāju skaits. Tikpat labi spēle piemērota gan draugiem, gan liela uzņēmumam darbiniekiem;
♦ kolektīva saliedēšana: ne velti lāzertagu bieži spēlē uzņēmumu darbinieki – lāzertags pieprasa strādāšanu kā vienotai komandai, un pēcāk to iespējams izjust arī ārpus lāzertaga laukuma.

Lāzertags un peintbols – kādas ir to galvenās atšķirības?
Lāzertags pēc tā būtības ir ļoti līdzīgs peintbolam – katram spēles dalībniekam tiek iedots ierocis, un mērķis, atkarībā no spēles veida, ir vai nu pretinieka bāzes iekarošana vai pretējās komandas dalībnieku "neitralizēšana" (protams, pastāv arī citi spēles varianti). 

Lāzertaga priekšrocības:
♦ trāpījums nav sāpīgs un traumatisks – atšķirībā no peintbola, lāzertagā trāpījums tiek fiksēts ar vibrācijas palīdzību;
♦ iespējams atjaunot "dzīvību" – brīdī, kad dalībnieks tiek "nošauts", viņam ir iespēja doties uz bāzi un "atdzīvoties";
♦ nav jāuztraucas par šāvienu skaitu – peintbolā ir noteikts bumbiņu skaits, un, ja tās beigušās, nepieciešams iegādāties jaunas vai pārtraukt spēli, savukārt lāzertagu vari spēlēt, neuztraucoties par veikto šāvienu skaitu. Pirms spēles iespējams izvēlēties, cik daudz šāvienu ierocī ieprogrammēt, kāds ir tā pārlādēšanas laiks utt.;
♦ perfekta precizitāte – trāpījumu lāzertagā neietekmē nedz vējš, nedz lietus un citi laikapstākļi, turklāt šāviens raida staru 250 metru garumā;
♦ vecums nav šķērslis – lāzertags ir spēle, kuru iespējams spēlēt jau no četru gadu vecuma;
♦ netiek sabojāts apģērbs – atšķirībā no peintbola, lāzertags neatstāj pēdas uz apģērba, tādējādi lāzertagu vari spēlēt arī ērtajā, nupat iegādātajā sporta tērpā, neuztraucoties par tā sabojāšanu.

"Guns n Lasers" piedāvā lāzertagu Rīgas centrā un citviet
Ja esi nolēmis, ka vēlies izbaudīt lāzertaga spēli Rīgā, "Guns n Lasers" ir lieliska iespēja. Šeit pieejami vairāki spēles laukumi gan iekštelpās, gan ārā – Rīgas centrā, Juglā, Mežaparkā un Andrejsalā. Turklāt, rūpējoties par klientu ērtību, tiem spēlēt gribētājiem, kuri būs ieradušies ar automašīnu, būs pieejama bezmaksas autostāvvieta.

Papildus tam "Guns n Lasers" piedāvā iespēju dzimšanas dienas svinības, vecpuišu un vecmeitu ballītes, kā arī korporatīvos pasākumus aizvadīt kādā no spēles laukumiem.

Vēlies izjust adrenalīnu, saliedēt kolektīvu vai esi aktīvas atpūtas cienītājs? Ja atbilde uz kādu no šiem jautājumiem ir apstiprinoša, lāzertags ir tieši tas, kas Tev nepieciešams.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)