Banner 980x90

Leļļu teātris sāk janvāra izrāžu biļešu tirdzniecību

Latvijas Leļļu teātris izsludinājis janvāra repertuāru un sāk biļešu iepriekšpārdošanu teātra kasē un visās "Biļešu paradīzes" kasēs. Janvāra izrāžu klāstā iekļautas gan jau zināmas, iecienītas izrādes, gan pavisam jauni iestudējumi, kas pirmizrādi piedzīvos tikai decembrī, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Latvijas Leļļu teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Anda Dzenīte.

Gan latviešu, gan krievu skatītāji tiek aicināti uz jaunu režisora Māra Koristina izrādi Mazajā zālē bērniem no trīs gadu vecuma – "Saulīte un sniega cilvēciņi". Latviešu valodā izrāde skatāma 25.janvārī plkst.11.00, savukārt krievu valodā – plkst.14.00. Izrādē darbosies mākslinieces Anitas Znutiņas - Šēves radītas partera lelles, savukārt muzikālo pavadījumu veidojis komponists Valdis Zilveris.

Krievu trupas izpildījumā 5. un 31.janvārī teātra Mazajā zālē rosīsies "Trīs sivēntiņi un vilks", kuru piedzīvojumus iestudēs teātra galvenā režisore Vija Blūzma. Izrādē tiks saglabāts klasiskais pasakas sižets, ko izspēlēs mīlīgie marionešu sivēntiņi un nešpetnais vilks.

Atsaucoties skatītāju vēlmēm, janvārī izrāžu klāstā tiks iekļautas veselas piecas "Joka pēc alfabēts" izrādes, kā arī jau iemīļotais jauniestudējums "Brēmenes muzikanti" gan latviešu, gan krievu trupā, kas būs skatāms 4. un 26.janvārī.

Tuvojoties svētku laikam atgādinām par iespēju iepriecināt savus draugus un tuviniekus ar teātra dāvanu kartēm 10, 15 vai 20 latu vērtībā, kas iegādājamas Leļļu teātra kasē.

Vairāk par izrādēm Latvijas Leļļu teātra mājas lapā www.lelluteatris.lv




Rīgā, 2013. gada 6.novembrī.

Informāciju sagatavoja:


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)