Banner 980x90

LIDO Atpūtas centrā iedegta lielā egle un sācies svētku laiks

Riga24.lv
Riga24.lv

Gaidot gada gaišākos svētkus, LIDO Atpūtas centrā (Krasta ielā 76) iedegta vairāk nekā 20 metrus augsta egle ar tūkstošiem rotājumu un lampiņu, kā arī sarūpēta plaša svētku programma, kas gan lielus, gan mazus priecēs no pirmās adventes līdz pat janvāra sākumam.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja AS LIDO komunikācijas vadītāja Līna Lisnere, brīnumiem pilnu noskaņu LIDO radīs izrādes, koncerti, dejas, kā arī Ziemassvētku vecītis un rūķi ar gardumiem.

"Gada skaistāko svētku gaidīšanas laikā vēlamies smelties pozitīvas emocijas un būt kopā ar saviem mīļajiem. Tāpēc mēs priecājamies, ka daudzām ģimenēm viesošanās LIDO gada nogalē ir kļuvusi par tradīciju, arvien uzburot Ziemassvētku brīnumu katrā sirdī. Šogad ziemas sezonai raksturīgā noskaņa LIDO būs vēl izteiktāka, jo no 29.novembra katru nedēļas nogali brīnumus palīdzēs uzburt pasaku tēli, rūķi un Ziemassvētku vecītis, savukārt no 19.decembra līdz pat janvāra pirmajai nedēļai viņi LIDO Atpūtas centrā būs sastopami katru dienu," stāsta Līna Lisnere, AS LIDO komunikācijas vadītāja.

 

Šogad LIDO Atpūtas centra viesus priecēs trīs Ziemassvētku egles. Centrālā LIDO egle, kas ir viena no lielākajām svētku eglēm Rīgā, ir vairāk nekā 20 metrus augsta, un to grezno tūkstošiem rotājumu un lampiņu. Otra LIDO egle, kas iekļauta arī gadskārtējā Rīgas festivālā "Ziemassvētku egļu ceļš", šogad tērpusies ziemīgi baltā rotā, un tās pakājē mīt leduslāči. Savukārt trešajā eglē no 29.novembra katru nedēļas nogali no plkst.13.00 līdz 20.00 Ziemassvētku vēlēšanās uzklausīs tajā mītošs rūķītis, bet no 21.decembra līdz 7.janvārim - Ziemassvētku vecītis.

 

No pirmās adventes – 29.novembra – katru nedēļas nogali, bet no 19.decembra līdz 7.janvārim – katru dienu ziemīgu noskaņu pilnajā atmosfērā viesus gaidīs rūķi un citi svētku vēstneši. Pie centrālās ieejas ciemiņus gaidīs rūķis leijerkastnieks, savukārt vēlāk turpat un klientu zālē svētkus ieskandinās īpašs Ziemassvētku vecīšu pūtēju ansamblis. Uz LIDO Atpūtas centra parka estrādes notiks pasaku tēlu izrādes un dejas bērniem, kā arī svētku noskaņas radīs rūķis-muzikants. Vienlaikus Atpūtas centra alus pagrabā no plkst.12.00 līdz 20.00 ikviens par simbolisku samaksu varēs piedalīties maģiskajā laimes liešanā un atklāt, kas gaidāms nākotnē.

No 29.novembra līdz 20.decembrim katru nedēļas nogali, kā arī 25., 26. un 27.decembrī pie LIDO Atpūtas centra pirmā stāva skatuves plkst.14.30 un 16.30 svinēsim svētkus ar populārām Ziemassvētku melodijām popgrupu izpildījumā. Svētku kulminācijā, 25., 26. un 27.decembrī, plkst.17.30 un 19.30 uz pirmā stāva skatuves svētkus iezvanīs zvanu ansamblis "Primus". Katru decembra nedēļas nogali, kā arī pirmajos Ziemassvētkos, 25.decembrī, ar dziesmām, dejām un rotaļām svētki tiks svinēti arī LIDO Spice.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)