Banner 980x90

Līgo svētkos glābējsilītēs ievietotajiem mazuļiem ir atrasti adoptētāji

Jūnijā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas un Madonas slimnīcas glābējsilītēs ievietotajiem mazuļiem ir atrasti adoptētāji, informē Labklājības ministrija (LM), pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Labklājības ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītāja Marika Kupče.

Adoptētāji ir gandarīti un šobrīd gatavojas bērnu nonākšanai ģimenē. Plānots, ka šīs nedēļas laikā ārstniecības iestādes bērnus izrakstīs un atbilstoši bāriņtiesu pieņemtajiem lēmumiem, bērni jau šajā nedēļas nogalē nonāks adoptētāju pirmsadopcijas aprūpē un uzraudzībā.

LM izsaka pateicību ārstniecības iestāžu personālam par bērnu aprūpi un atbalstu adoptētājiem.

Vienlaikus LM atgādina, ka sociālo palīdzību iespējams saņemt dzīvesvietas pašvaldības sociālajā dienestā, kur speciālisti sniegs palīdzību un atbalstu nepieciešamā pakalpojuma saņemšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)