Banner 980x90

LNO audita rezultāti joprojām slepeni

Vajadzēja pusotra gada, lai no paziņojumiem par dramatisko finansiālo stāvokli operā un nepieciešamību ātri risināt situāciju nonāktu līdz konkursa izsludināšanai uz jaunveidojamās operas valdes trim krēsliem.

Pēc skaļajiem paziņojumiem par maksātnespējas draudiem operā, viss pamazām noklusa, ar ilggadējo operas direktoru Andreju Žagaru līgums tomēr tika pārslēgts, bet daudz piesauktā operas audita rezultāti joprojām ir slepeni.

Kāda ir operas finansiālā situācija patlaban un vai Žagars krēslu operas vadībā varētu zaudēt, plašāk skatieties LTV Ziņu dienesta sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)