Banner 980x90

LU SZF ielūdz uz savu 15 gadu jubileju

Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātei (LU SZF) šogad aprit 15 gadi, tāpēc 4.septembrī plkst.18.00 Lomonosova ielā 1 notiks jubilejas svinības ''Un 15.jau leģendārs'', kas ar SZF absolventes Māras Upmanes-Holšteines dziesmas vārdiem nosaukumā godina leģendāro fakultātes jubileju, tās izcilās personības, mūsu kopīgo ceļu jeb maršrutu un velk paralēles ar leģendāro 15.trolejbusu, kas mūs visus reiz vedis uz studijām.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja LU SZF sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Bērziņa, uz pasākumu ir mīļi aicināti visi SZF bijušie un esošie pasniedzēji, studenti un draugi. Arī pasākuma programma pilnībā veidota, godinot mūsu izcilās personības, tāpēc minilekciju sērijā "Dzīves stunda desmit minūtēs" no neierasta skatupunkta varēs iepazīt un dzirdēt tādus mūsu absolventus un pasniedzējus, kā, piemēram, Sandijs Semjonovs, Kārlis Streips, Zane Peneze, Gundars Rēders, Ivars Ījabs, Edgars Šubrovskis, Ojārs Skudra, Viktors Freibergs, Dmitrijs Petrenko un citus. LU SZF komunikācijas nodaļas vadītājs, kinozinātnieks un daudzu iemīļotais pasniedzējs Viktors Freibergs kinostūrītī stāstīs par kino uztveri un to, kas ar mums notiek, kad kļūstam par kino skatītājiem.

Jubilejas pasākumā muzicēs LU SZF leģendārie studenti un viņu pārstāvētās muzikālās apvienības – Māra Upmane-Holšteine no grupas Astro’n’out, mūziķis un reklāmas speciālists Edgars Šubrovskis (Ansamblis Manta, Gaujarts u.c.), reklāmas speciālists un mūziķis Aigars Runčis ar grupu BOROWA MC, Kalvis Bormanis no grupas Rīgas Modes un citi.

Visa vakara garumā būs iespējams pievienot savu vēstījumu leģendārākās fakultātes personības – tās dibinātājas un pirmās dekānes Intas Brikšes - piemiņas sienai, nofotografēties fotostūrītī, atminēties pasniedzēju zelta izteicienus, satikt kursabiedrus un mācībspēkus, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs. Ja ir vēlme, viesi var nest arī kādu īpaši veltītu grāmatu topošajam Intas Brikšes grāmatu plauktam.

Sekojiet līdzi informācijai par pasākumu LU SZF mājas lapā www.szf.lu.lv, kā arī fakultātes sociālo tīklu kontos!

LU SZF 15 gadu laikā izaugusi par vienu no Latvijā vadošajām sociālo zinātņu pētniecības iestādēm, vienlaikus ik gadu nodrošinot kvalitatīvu akadēmisko izglītību un praktisku pieredzi savā jomā desmitiem jauno speciālistu komunikācijas zinātnē, socioloģijā, bibliotēkzinātnē un politoloģijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)