Banner 980x90

Lucavsalas veikparkā notiks grupas "Gaujarts" brīvdabas koncerts

 20. augustā plkst.21.00 Lucavsalā, "Riga Wake Park" notiks grupas "Gaujarts" brīvdabas koncerts, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē "Riga Wake Park" vadītājs Juris Poļakovs.

Koncertā tiks izpildītas gan jau zināmas, gan līdz šim vēl neatskaņotas dziesmas. "Riga Wake Park" jaunieviestā tradīcija – katru trešdienu atpūtas parkā tematiskos koncertos aicinot dažādus sabiedrībā zināmus māksliniekus un apmeklētājiem nodrošinot bezmaksas atpūtu – guvusi jau ievērojamu atsaucību.

 

Grupas "Gaujarts" koncerts ir jau trešais Lucavsalā. Kā norāda grupas "Gaujarts" mūziķi,   viņi šogad koncertus snieguši neprastās vietās un apstākļos. Un, viņuprāt, Lucavsala ir īpaša – tajā norisinājušies daudzi vēsturiski notikumi.

"Riga Wake Park" vadītājs Juris Poļakovs ideju par koncertiem skaidro ar vēlmi apvienot sportiskās aktivitātes ar kvalitatīvu izklaidi. "Esam patiesi pārsteigti par cilvēku atsaucību. Gan uz  "Astro’n’out" akustiskā sastāva koncertu, gan Igo un Armanda Alkšņa koncertu bija ieradušies simtiem klausītāju. Tieši lielā apmeklētāju interese motivēja mūs domāt par jaunu koncertu organizēšanu trešdienu vakaros. Jau pirmajā koncertā apmeklētāji man jautāja, kas notiks nākamajā. Šo trešdien Lucavsalu ar kvalitatīvas mūzikas skaņām saviļņos grupa "Gaujarts"," skaidro Juris Poļakovs.

Rīgas vienīgais veikparks "Riga Wake Park" atrodas Mazajā Daugavā, Lucavsalā (piebraukšana gar veikalu "K-rauta"). Tajā pieejams bezmaksas stāvlaukums, kafejnīca, kā arī tiek organizēti akustiskās mūzikas vakari un brīvdabas kino.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)