Banner 980x90

Maizes ražotāja "Liepkalni" apgrozījums pērn pieauga par 7,8%

Rīga, 13.aug., LETA. Maizes un konditorejas izstrādājumu ražotāja SIA "Liepkalni" apgrozījums pagājušajā gadā pieaudzis par 7,8% - līdz 8,104 miljoniem eiro, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 27,6% - līdz 276 048 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmums 2018.gadā ir strādājis, kāpinot apgrozījuma rādītājus. Tāpat salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu ir augusi arī peļņa un uzlabojušies rentabilitātes rādītāji. Kompānijai pērn izdevās arī palielināt saražotās produkcijas eksportu partneruzņēmumam Igaunijā "Parnamaed". Aizdodot naudas līdzekļus, "Liepkalni" ir palīdzējuši "Parnamaed" izbūvēt maiznīcu apvienojumā ar veikalu un kafejnīcu.

2019.gadā "Liepkalni" ir apņēmušies turpināt stabilu uzņēmuma saimnieciskās darbības pakāpenisku izaugsmi. Līdzīgi kā iepriekšējos darbības gados kompānija plāno arī turpināt paaugstināt darbinieku atalgojuma līmeni un veikt darbaspēka saliedēšanas pasākumus, kā arī nodrošināt darbinieku veselības apdrošināšanu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka 2017.gadā "Liepkalni" strādāja ar 7,517 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 36,4% - līdz 216 331 eiro.

Kompānija "Liepkalni" reģistrēta 1992.gadā, un tās pamatkapitāls ir 194 682 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Dagnis Čākurs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)