Banner 980x90

Martā izsolē piedāvās iegādāties valstij piederošās "Rīgas kinostudijas" akcijas

AS "Publisko aktīvu pārvaldītājs Possessor" ("Possessor") šogad martā izsolē piedāvās iegādāties valstij piederošās AS "Rīgas kinostudija" akcijas ar 118 930 eiro sākumcenu.

Rīga, 30.janv., LETA. AS "Publisko aktīvu pārvaldītājs Possessor" ("Possessor") šogad martā izsolē piedāvās iegādāties valstij piederošās AS "Rīgas kinostudija" akcijas ar 118 930 eiro sākumcenu.

Oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" publicētajā "Possessor" paziņojumā norādīts, ka "Rīgas kinostudijas" kapitālu veido 445 698 akcijas 623 977,2 eiro nominālvērtībā. Vienas akcijas nominālvērtība ir 1,4 eiro.

Tostarp valstij pieder 84 950 "Rīgas kinostudijas" akciju, kas veido 19,06% no kopējā akciju skaita. Vienas pārdodamās akcijas cena ir 1,4 eiro, bet akciju paketes pārdošanas cena noteikta 118 930 eiro.

Akciju paketes izsole plānota šogad 13.martā.

LETA jau vēstīja, ka 2017.gada janvārī Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa pasludināja "Rīgas kinostudijai" tiesiskās aizsardzības procesu un apstiprināja tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu. Tiesiskās aizsardzības procesa īstenošanai "Rīgas kinostudijai" sākotnēji tika noteikts sešu mēnešu termiņš, bet vēlāk termiņš tika pagarināts līdz deviņiem mēnešiem. 

Savukārt 2017.gada 1.novembrī "Rīgas kinostudijai" tiesiskās aizsardzības process tika izbeigts, jo kompānija bija izpildījusi tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu.

"Rīgas kinostudija" 2018.gadā strādāja ar 21 000 eiro apgrozījumu un guva peļņu 14 428 eiro apmērā, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs uz īpašumtiesību pamata caur lombardu "Aizdevums" ir Armands Liberts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)