Banner 980x90

Mārupes pastā sūtīta šķidruma dēļ divas darbinieces nogādā slimnīcā

Mārupes pasta nodaļā sūtījumā ievietota pagaidām neidentificēta šķidruma dēļ divas Latvijas Pasta darbinieces nogādātas slimnīcā, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv vēsta pasta Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja Gundega Vārpa.

Latvijas Pasta Mārupes pasta nodaļā kāda klienta sūtījumā ievietota pagaidām neidentificēta šķidruma dēļ, kas izsūcies no divām sūtīšanai nodotām pakām, izraisot darbinieču veselības pasliktināšanās ārējus simptomus, darbinieces patlaban ir nogādātas slimnīcā, bet Mārupes pasta nodaļa slēgta uz šobrīd nenoteiktu laiku. Pēc Latvijas Pasta pārstāvju aicinājuma uz Mārupes pasta nodaļu izsaukti gan Latvijas Infektoloģijas centra, gan Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvji.


Līdz ar kodīgas smakas izplatīšanos Latvijas Pasta darbinieces informēja atbildīgos uzņēmuma dienestus, kas nekavējoties izsauca gan Latvijas Infektoloģijas centra, gan Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvjus.

 Darbiniecēm sajūtot veselības pasliktināšanās simptomus, izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, kas darbinieces hospitalizējis.

Latvijas Pasts sniegs detalizētāku informāciju par notikušo, tiklīdz tā būs pieejama. Aicinām klientus pasta pakalpojumu saņemšanai izmantot Mārupei tuvāko pasta nodaļu pakalpojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)