Banner 980x90

Matīsa Karro fanu diena Jaunmārupē

Motokrosa sezona noslēgusies un Matīss Karro pulcē atbalstītājus un draugus, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Matīss Karo.

Viņš saka: "Pasaules čempionāta kopvērtējumā sezonu esmu noslēdzis 16.vietā, Anglijas čempionāta kopvērtējumā izcīnīta 3.vieta un Latvijā visās aizvadītajās sacensībās esmu godam uzvarējis visos braucienos, kuros startēju. Par spīti  traumām sezonas sākumā, kad nācās izlaist vairākus posmus Pasaulē un Anglijā, uzskatu, ka  sezona kopumā ir bijusi veiksmīga.

Gribu pateikt  lielu paldies visiem, kuri man palīdzēja, atbalstīja, juta līdzi un vēlēja visu to labāko, tāpēc priecāšos Jūs redzēt, satikt un jauki kopā pavadīt laiku manā, sezonas noslēguma pasākumā - fanu dienā.

12. oktobrī, plkst.12.00 gaidīšu Jūs visus Ata Pāruma mototrasē Jaunmārupē."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)