Banner 980x90

"McDonald’s" kopā ar Samantu Tīnu izveido labdarības pulksteņus

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Tradicionāli novembrī vadošā restorānu ķēde ''McDonald's'' rīko labdarības kampaņu ''McHappy Day'', kuras laikā arī šogad uzņēmums ziedo 1 eiro bērnu veselības aprūpei par katru iedzīvotāja bildi ar kampaņas simbolu – smaidošo masku.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja "McDonald’s" sabiedrisko attiecību konsultante Baltijas valstīs Linda Anaite, šogad kampaņai izveidoti īpaši pulksteņi, kuru dizains tapis sadarbībā ar dziedātāju Samantu Tīnu.

Unikālo pulksteņu izlozē piedalīsies ikviens iedzīvotājs, kurš kampaņas laikā nofotografējies īpašajā foto stūrītī ar smaidošo masku un šādā veidā palīdzējis bērnu veselības aprūpei.

Ielūdzam uz "McHappy Day" noslēguma pasākumu un īpašo labdarības pulksteņu izlozi 1.decembrī no plkst.13.00 līdz 14.00 restorānā "McDonald’s" Z.A.Meierovica bulvārī 18 (Vecrīga).

"McHappy Day" noslēguma pasākumā piedalīsies dziedātāja Samanta Tīna, "Ronald McDonald House Charities Latvija" Attīstības direktore Vija Tirzmale un "McDonald’s" pārstāvji. Pasākuma laikā darbosies foto stūrītis, kur ikviens varēs nofotografēties ar smaidošo masku, tāpat norisināsies dažādas citas aktivitātes un viktorīnas.

Labdarības kampaņa "McHappy Day" Latvijā notiek jau 9.reizi, un šogad "McDonald’s" ir izvirzījis ambiciozu mērķi savākt 25 000 eiro bērnu veselības aprūpei. "Savlaicīgi sniegta bezmaksas primārā veselības aprūpe un atbilstoša ārstēšana ir ļāvusi vairākiem tūkstošiem bērnu izveseļoties un izvairīties no nopietnām veselības problēmām. Diemžēl reģionos, īpaši attālākajās vietās, trūkst pediatru, kā arī ģimenes bieži vien nevar atļauties samaksāt par ārsta vizīti. Mēs aicinām ikvienu atbalstīt "McDonald’s" rīkoto kampaņu, tādējādi veicinot būtiskas pārmaiņas bērnu dzīvē visā Latvijā," saka Vija Tirzmale, "Ronald McDonald House Charities Latvija" Attīstības direktore.

"Ar prieku piedalos šajā kampaņā, lai atbalstītu mūsu nākotni, kas ir mūsu bērni, jo veselība ir visa pamatā un šis ir mazākais kā varu palīdzēt, bet tomēr varu un tāpēc daru to ar prieku no visas sirds! Manis veidotā dizaina pulkstenis ir ar ļoti spēcīgiem vārdiem, ar mūsu pašu folkloras un mitoloģijas tēla Māras vārdiem, kuri dod spēku it visā ko dari - šie ir arī mani burvju vārdi, ko skaitu ikreiz pirms došanās uz skatuves. Šie vārdi lai ir ikdienā kopā ar mums, lai vedina uz labiem darbiem un spēcina mūsu labos darbus un nodomus!" aicina dziedātāja Samanta Tīna.

Iepriekšējo gadu laikā ar kampaņas palīdzību "McDonald’s" ir ziedojis jau 245 983 eiro, lai atbalstītu "Bērnu veselības busa" darbību, kas ir sniedzis bezmaksas veselības aprūpi jau vairāk nekā 15 000 bērnu visā valstī.

"Bērnu veselības buss" ir 12 metrus garš moderns transporta līdzeklis, pielāgots diagnostisko un profilaktisko medicīnas pakalpojumu sniegšanai. Ar tā palīdzību "RMHC Latvija" kopā ar Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas ārstiem dodas uz Latvijas pilsētām un laukiem un nodrošina kvalitatīvu primāro medicīnisko aprūpi. "Bērnu veselības busā" bez maksas var saņemt bērnu oftalmologa, pulmonologa, neirologa, endokrinologa, gastroenterologa, logopēda un otorinolaringologa un pediatra konsultācijas. "Ronald McDonald House Charities (RMHC)" ir visā pasaulē pazīstams labdarības fonds. Kopš 1974.gada fonds visā pasaulē veido un atbalsta programmas, kas uzlabo bērnu veselību un labklājību. Līdz šim fonds ir nodrošinājis nepieciešamo veselības aprūpes atbalstu vairāk nekā 9 miljoniem bērnu 63 valstīs. Latvijā fonda pārstāvniecība tika izveidota 2007.gadā.

Šogad par "McHappy Day" kampaņas simbolu jau otro gadu pēc kārtas ir kļuvusi smaidoša maska. To visa novembra garumā līdz pat 1.decembrim var saņemt bez maksas ikvienā "McDonald’s" restorānā. "McDonald’s" ziedos vienu eiro par katra iedzīvotāja bildi ar smaidošo masku, kas būs pievienota īpašā mājas lapā www.mcdonalds.lv/smaids/. Visa gada laikā "McDonald’s" arī ziedo fondam "RMHC Latvija" divus eiro centus no katra pārdotā "Happy Meal" komplekta bērniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)