Banner 980x90

Mēbeles ikviena gaumei – ID Mēbeles 

Foto: ID Mēbeles
Foto: ID Mēbeles
Mēbeles jau izsenis bijusi neatņemama sastāvdaļa cilvēku ikdienā. Ja agrāk tās pārsvarā pildīja tikai savu primāro funkciju un tika izmantotas gulēšanai, sēdēšanai vai pusdienošanai, tad mūsdienās mēbeles aizvien vairāk ieņem nozīmīgu lomu mājoklī – svarīgi, lai izvēlētā mēbele būtu ne tikai ērta, bet arī pieskaņotos telpas interjeram.
Lai telpai piešķirtu vienotu interjera stilu un mēbeles savā starpā būtu saskaņotas, to iegādei ieteicams izvēlēties vienu mēbeļu veikalu vai interneta veikalu.
 
ID Mēbeles – 15 gadu pieredze mēbeļu tirdzniecībā
Mēbeļu interneta veikals ID mēbeles ar mēbeļu tirdzniecību nodarbojas jau 15 gadus. Šo gadu garumā izveidota sadarbība ar kvalitatīviem mēbeļu ražotājiem no vairākām Eiropas valstīm. Sekojot līdzi mēbeļu nozares jaunākajām tendencēm, ID Mēbeles tās ievieš arī savā piedāvājumā, kā arī tas katru nedēļu tiek papildināts ar jauniem produktiem. Interneta veikals ID Mēbeles saviem klientiem piedāvā iegādāties visu veidu mēbeles visdažādākajos interjera stilos. Sākot no klasiska retro stila, līdz pat skandināvu un industriālajam stilam – ID Mēbeles ļauj izvēlēties savam mājoklim vispiemērotāko. 

Vai nepieciešams jauns galds? Vai virtuves iekārta sākusi novecot un to nepieciešams nomainīt? Bet varbūt mājokļa telpu vienkārši vēlies papildināt ar izteiksmīgu atpūtas krēslu? ID Mēbeles interneta veikala mēbeļu piedāvājumā atradīsi visu, kas nepieciešams, lai moderni un mūsdienīgi iekārtotu jebkuru telpu. 
 
Augsta kvalitāte, izdevīgs cenu piedāvājums un plaša mēbeļu izvēle – tieši šie ir iemesli, kāpēc klienti ID Mēbeles izvēlas atkārtoti. 

Iecienītākās mēbeļu kategorijas ID Mēbeles klientu vidū 

♦ Virtuves skapīši
Virtuves skapīšus iespējams piemeklēt ikvienam telpas izmēram. Pasūtot skapīšus interneta veikalā ID mēbeles, tos iespējams izvēlēties no dažādām kolekcijām un plašiem krāsu toņiem.  

Foto: ID MēbelesFoto: ID Mēbeles
♦ Dīvāni
ID Mēbeles plašajā mēbeļu klāstā iespējams iegādāties mūsdienīgus dīvānus, kas paredzēti dažādām telpām un vajadzībām – izvelkamie dīvāni, stūra dīvāni, zviļņi... Izvēlies sev vispiemērotāko! 

♦ Krēsli
Krēsls pavisam noteikti ir viena no visbiežāk sastopamajām mēbelēm katrā mājoklī. Mūsdienās tas pilda ne tikai savu praktisko funkciju, bet arī kalpo kā spilgts interjera elements. Tieši tāpēc ID Mēbeles piedāvā iegādāties krēslus visdažādākajos izmēros, krāsu toņos un interjera dizaina stilos. 

♦ Galdi
Tieši galds ir mēbele, kas pulcē kopā ģimeni un draugus, tāpēc svarīgi, lai tas būtu pietiekami liels, ērts un, neapšaubāmi, arī izskatīgs. Tā kā citi priekšroku dod apaļam galdam, bet citi četrstūrainam, tad ID Mēbeles piedāvājumā savu ideālo variantu spēs piemeklēt ikviens. 

Foto: ID MēbelesFoto: ID Mēbeles
♦ Žurnālgaldi
Žurnālgaldi spēj pilnībā mainīt telpas interjeru, tie veido spilgtu un pamanāmu akcentu. Laikiem attīstoties, šī mēbele vairs nekalpo tikai kafijas un žurnālu novietošanai, tāpēc žurnālgaldi pieejami visdažādākajos materiālos, krāsu toņos, formās, izmēros un dizaina veidos, lai spētu pielāgoties ikvienam interjeram.  

♦ Gultas
ID Mēbeles komanda ir pārliecināta, ka kvalitatīvs miegs ir īstā panākumu atslēga, tāpēc papildus ērtām un mūsdienīgām gultām interneta veikalā iespējams iegādāties arī augstas kvalitātes matračus ikviena vajadzībām. Piedāvājumā pieejamas gan vienvietīgas, gan divvietīgas gultas visdažādākajos interjera stilos. 

Foto: ID MēbelesFoto: ID Mēbeles
♦ Kumodes
Šī mēbele palīdz uzturēt papildu kārtību ikvienā telpā un pieejama dažādos izmēros un variācijās – ar plauktiem, atvilktnēm un pat īpašu nodalījumu apavu uzturēšanai. 

Šīs ir tikai pāris mēbeļu sadaļu no ID Mēbeles piedāvājuma. Ja nepieciešama konsultācija, izvēloties mēbeles, sazinies ar komandu pa tālruni 28773553 vai 28774405, saņem atbildes un izvēlies piemērotākās mēbeles tieši savai gaumei.

Foto: ID MēbelesFoto: ID Mēbeles
Ja vēlies vienkārši, ērti un nepārmaksājot iegādāties kvalitatīvas mēbeles, ieskaties mēbeļu interneta veikalā www.idmebeles.lv. Sekojot jaunākajām mēbeļu nozares modes tendencēm, piedāvājumā atradīsiet mēbeles, piemērotas ikvienam mājokļa interjeram. Nodrošinot augstu kvalitāti par pieņemamām cenām, ID Mēbeles klientu vidū ir ieguvis uzticamību un vēlmi iepirkties atkārtoti. Interneta veikala plašajā piedāvājuma klāstā ir visu veidu mēbeles – krēsli, galdi, gultas, virtuves mēbeles, sekcijas un daudz citas. Ja vēlies interneta veikalā noskatīto atpūtas krēslu apskatīt dzīvē, aicinām apmeklēt salonveikalu "Mājai un interjeram" Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 45/47.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)