Banner 980x90

Mediju nometne "Young Media Sharks" norisināsies Kuldīgas novadā

No 19. līdz 25.augustam Latvijā, Kuldīgas novada Pelču speciālajā internātpamatskolā norisināsies pirmā starptautiskā mediju nometne Young Media Sharks, kas pulcēs jauniešus no visas Latvijas un labākos dažādu nozaru profesionāļus no Latvijas un ārzemēm, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Young Media Sharks pārstāvis.

Young Media Sharks nodrošinās izcilu speciālistu dalību, kuri ar savām zināšanām un praktiskajām nodarbībām palīdzēs apgūt mūsdienīgai komunikācijai noderīgās prasmes.

Young Media Sharks ārzemju pasniedzēji ieradīsies no ASV, Ēģiptes, Krievijas un Armēnijas. ASV pārstāvēs Arizonas Universitātes Valtera Kronkaita Masu komunikācijas skolas pasniedzējs, Emmy televīzijas balvas ieguvējs Džims Džeikobijs (Jim Jacoby – http://cronkite.asu.edu/faculty/jacobybio.php), Ēģipti – Karīms Avadalla (Kareem Awadalla – http://about.me/KareemAwadalla), Krieviju – Olga Lazitski (Olga Lazitski – http://www.linkedin.com/pub/olga-lazitski/32/b61/278). No Latvijas nometnē piedalīsies organizāciju psihologs Uldis Pāvuls, reklāmas meistars Gatis Mūrnieks, TechHubRīga dibinātājs Ernests Štāls, filoloģijas zinātņu doktors Guntis Pakalns, Rīgas Stradiņa universitātes Komunikācijas katedras vadītāja, sociālo zinātņu doktore Anda Rožukalne un citi izcili savas jomas profesionāļi.

Plānots, ka nometnē piedalīsies 50 vidusskolēnu no visas Latvijas. Dalība nometnē ir bez maksas. 

Young Media Sharks nometni organizē jauniešu biedrība AVANTIS sadarbībā ar lielāko Latvijas portālu tīklu Pilseta24.lv. LR Izglītības un zinātnes ministriju, ASV vēstniecību, Kuldīgas novada pašvaldību, Rīgas Stradiņa universitāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)