Banner 980x90

Meklē sakoptāko sētu un namu Baldones novadā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Arī šogad Baldones novada dome organizē konkursu "Sakoptākā sēta un nams", aģentūru LETA informēja pašvaldības lauku attīstības konsultante Inese Lagzdiņa.

"Sakopta un skaista pilsēta un tās apkārtne dara godu tās saimniekiem un iepriecina Baldones viesus. Baldonē ir daudz čaklu un rūpīgu saimnieku, tāpēc arī šogad Baldones novada dome organizē konkursu "Sakoptākā sēta un nams"," teica Lagzdiņa, piebilstot, ka vērtēšana notiks otrdien, 5.jūlijā, un trešdien, 6.jūlijā.

Šogad komisija vērtēs Baldones novada lauku viensētas ar un bez lauksaimnieciskās ražošanas, daudzdzīvokļu māju apstādījumu noformējumu, sakoptāko ainavu un privātuzņēmumu teritoriju sakoptību. Atsevišķā kategorijā tiks vērtēti mežu īpašnieku izkoptākie meža īpašumi.

Vērtēšanas gaitā taps fotoalbums, kas tiks izmantots konkursa uzvarētāju apbalvošanas pasākumā.

Dalību konkursā var pieteikt līdz pirmdienai, 4.jūlijam, pa tālruni 67932025 un 26328940.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)