Banner 980x90

Mēneša beigās Rīgā notiks krievu pianista Jakova Kacnelsona labdarības koncerts

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Rīgas Jaunajā Svētās Ģertrūdes evaņģēliski luteriskajā baznīcā 30.jūlijā notiks labdarības koncerts, kurā muzicēs krievu pianists Jakovs Kacnelsons, informēja koncerta rīkotāji.

Ieeja koncertā būs par ziedojumiem. Visi savāktie līdzekļi tiks izmantoti baznīcas sociālā centra attīstībai.

Koncerts sāksies plkst.18.00. Koncertprogrammā skanēs dažādu komponistu mūzika - čehu komponista Leoša Janāčeka, Franca Šūberta piecas dziesmas Ferenca Lista transkripcijā, Sergeja Prokofjeva un Volfganga Amadeja Mocarta skaņdarbi.

Kacnelsons ir pianists un pedagogs, kurš dzimis Maskavā 1976.gadā. Viņš absolvējis Pētera Čaikovska Maskavas Valsts konservatoriju un aspirantūru pie profesores Eliso Virsaladzes, kā arī aspirantūru kameransambļa specialitātē.

Viņš piedalījies un plūcis laurus dažādos starptautiskos festivālos. Ar solo koncertiem pianists aktīvi koncertējis daudzās NVS pilsētās, kā arī Austrālijā, Azerbaidžānā, Lielbritānijā, Beļģijā, Bosnijā, Ungārijā, Vācijā, Holandē, Gruzijā, Grieķijā, Īrijā, Itālijā, Latvijā, Igaunijā, Francijā un Šveicē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)