Banner 980x90

Mercedes-AMG un Renault Espace aprīkotas ar Dunlop riepām

Oriģinālajā aprīkojumā jaunajiem Mercedes AMG C63 un C63 T modeļiem ir uzstādītas Dunlop Sport Maxx RT riepas.

Dunlop Ultra High Performance riepu uzstādīšana automašīnai Mercedes-AMG notiek pēc plaša izstrādes darba kopā ar Dunlop. Riepas ir īpaši pielāgotas jaunās automašīnas augstajai veiktspējai. Riepas testētas vienā no sarežģītākajām sacīkšu trasēm pasaulē – Nirburgringas Nordšlaifē.

Dunlop Sport Maxx RT raksturo izcila saķere ar sausu vai slapju ceļu, precīza un stabila vadāmība, braucot pagriezienos lielā ātrumā, kā arī spēcīgs bremzēšanas sniegums. Tādā veidā gan padarot 476 ZS Mercedes-AMG C63 drošu, gan sportisku. Lai optimāli līdzsvarotu priekšējās un aizmugurējās asis, Dunlop riepām izmantota pielāgota konstrukcija, kas aizgūta no autosporta komponentiem, lai nodrošinātu stingru saķeri.

"Lai apmierinātu augstās prasības vadāmībai sausumā, riepu sastāvā ir augsta dažādu pildvielu, gumiju un īpašu polimēru proporcija, kas nodrošina stingru saķeri ar sausu segumu," skaidro Goodyear Dunlop riepu tehnoloģiju nodaļas direktors Persijs Lemērs (Percy Lemaire). Priekšējai asij paredzēto Dunlop Sport Maxx RT riepu izmērs ir 245/35 ZR19 (93Y) XL, un aizmugurējai asij — 265/35 ZR19 (98Y) XL.

Arī slavenā Renault Espace jaunākā versija būs aprīkota ar Dunlop Sport Maxx RT riepām, kuru izmērs ir 235/55R19 101W. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)