Banner 980x90

Miglas dēļ vairākas lidmašīnas nepiezemējas Rīgā

Ar jaunāko informāciju papildināta visa ziņa

Biezās miglas dēļ svētdien, 23.novembrī, no Rīgas uz citām lidostām novirzītas jau piecas lidmašīnas, atcelti vairāki ārvalstu aviokompāniju izlidojošie reisi un vairākas lidmašīnas kavējas, aģentūra LETA uzzināja Rīgas lidostā.

No rīta uz Tallinu tika novirzīta aviokompānijas "Ryanair" lidmašīna no Londonas Stanstedas lidostas, un tā Tallinā jau veiksmīgi nolaidusies. Pusdienlaikā tāpat rīkojās "Lufthansa" lidmašīna no Frankfurtes, kurai Rīgā bija jāielido plkst.13.05, "airBaltic" lidmašīna no Kopenhāgenas, kurai Rīgā bija jānolaižas plkst.13.20, "Norwegian" lidmašīna no Oslo, kurai bija jāatlido plkst.13.50, un "Turkish Airlines" lidmašīna no Stambulas, kurai bija jāpiezemējas plkst.14.35.

Līdz ar to šodien ir atcelti "Ryanair", "Lufthansa" un "Norwegian" reisi uz Stanstedu, Frankfurti un Oslo, kam bija jānotiek attiecīgi plkst.11.25, plkst.14.10 un plkst.14.20. Visticamāk, tiks atcelts arī "Turkish Airlines" reiss uz Stambulu.

Aviokompānija "airBaltic", kurai Rīga ir mājas lidosta, nevienu reisu nav atcēlusi.

Patlaban nedaudz kavējas "airBaltic" reisi no Viļņas, Helsinkiem un Minskas, bet ar gandrīz stundas kavēšanos sagaidāma lidmašīna no Tallinas. Tomēr pēc plkst.16 veiksmīgi jau piezemējās divas citas "airBaltic" lidmašīnas - no Larnakas un Telavivas.

Ar gandrīz stundas nokavēšanos šodien atlidoja Polijas kompānijas "LOT" lidmašīna no Varšavas, tādēļ aizkavējās arī reiss uz Varšavu.

Rīgas lidostas pārstāvji brīdina, ka miglas dēļ reisu kavēšanās un ielidojošo reisu novirzīšana uz citām lidostām iespējama visu dienu.

Pasažieri tiek aicināti sekot līdzi informācijai lidostas mājaslapā, zvanot uz uzziņu tālruni 1817 vai vēršoties aviokompānijā.

Lidmašīnu pacelšanos migla nekavē.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras (LVĢMA) datiem Rīgas apkaimē pēcpusdienā saglabājas bieza migla.

Šonakt atsevišķos Latvijas rajonos veidosies migla ar redzamību vien 100 līdz 500 metri, liecina LVĢMA prognozes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)