Banner 980x90

Miris "VEF Rīga" ārsts un fiziskās sagatavotības treneris Jānis Petronis

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

28 gadu vecumā miris Latvijas čempionvienības basketbolā ārsts un fiziskās sagatavotības treneris Jānis Petronis, informē klubs.

Petronis "VEF Rīga" kolektīvu papildināja 2014.gada vasarā, noslēdzot ilgtermiņa sadarbības līgumu. Jau pirmajā sezonā viņš palīdzēja klubam atgūt Latvijas čempionu titulu.

Iepriekš Petronis strādāja Valmieras basketbola klubā, bet 2013.gadā viņš palīdzēja Latvijas U-20 izlasei iegūt sudraba medaļas Eiropas čempionātā. Pēc tam viņš divus gadus strādāja ar U-18 valstsvienību, rūpējoties par spēlētāju veselību un funkcionālā stāvokļa uzlabošanu.

Ieguvis fizioterapeita grādu Rīgas Stradiņa universitātē, Petronis turpināja studijas Latvijas Universitātes Medicīnas fakultātē, lai iegūtu ārsta grādu. Paralēli tam regulāri pilnveidojis kvalifikāciju, stažējoties dažādās klīnikās Spānijā, Portugālē un Lietuvā, kā arī apmeklējot specializētos kursus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)