Banner 980x90

Mirušo piemiņas dienā Rīgā atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos tiks norīkoti papildu reisi

Rīga, 23.nov., LETA. Lai Mirušo piemiņas dienas pasākumu laikā nodrošinātu ērtu pasažieru nokļūšanu līdz Rīgas teritorijā esošajām kapsētām, svētdien, 25.novembrī, sabiedriskā transporta maršrutos tiks organizēti papildu reisi, kā arī atsevišķos maršrutos tiks norīkoti lielākas ietilpības transporta līdzekļi, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

Saistībā ar mirušo piemiņas dienas pasākumiem papildu reisi tiks organizēti 11.tramvaja maršrutā, 11., 19., 20., 29., 36., 37., 39., 48.autobusa maršrutā, kā arī 19.trolejbusa maršrutā.

11.maršruta tramvaji no plkst.10 līdz plkst.18 kursēs pēc pagaidu kustības saraksta. Laikā, kad pasažieru plūsma būs vislielākā, tramvaji kursēs ar piecu līdz sešu minūšu intervālu.

Savukārt 11. un 19.maršruta autobusi no plkst.9 līdz plkst.18 piebrauks pie Jaunciema kapiem visos reisos abos braukšanas virzienos.

Pasažieru ērtībām tiks nodrošināti arī lielākas ietilpības transporta līdzekļi 9., 12., 37.autobusa maršrutā un 19.trolejbusa maršrutā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)