Banner 980x90

Motobraucēju parādes brauciena laikā būs izmaiņas sabiedriskā transporta maršrutos

Foto: Rebeka Žeire/ LETA
Foto: Rebeka Žeire/ LETA
Saistībā ar motobraucēju parādes braucienu sestdien, 29.aprīlī, no plkst.13 līdz 14 Rīgā būs sabiedriskā transporta kustības ierobežojumi un kavējumi, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

Motobraucēji parādes braucienu sāks no tirdzniecības centra "Mols", Krasta ielā 46, tālāk nogriezīsies pa kreisi uz Krasta ielu, tad pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trijādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu un tas noslēgsies 11.novembra krastmalā.

Norādītajos ceļa posmos tiks traucēta vai uz laiku apturēta transporta kustība, tajā skaitā arī sabiedriskā transporta kustība.

Atsevišķi maršruti motobraucēju parādes laikā iespēju robežās tiks novirzīti pa apvedceļu, lai apbrauktu tās norises ielas. 23.maršruta un 26.maršruta autobusa, kā arī 27.maršruta trolejbusu satiksme uz pilsētas centru tiks organizēta pa maršrutu līdz Jelgavas ielai, tālāk pa Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu, tālāk pa maršrutu.

10.maršruta autobusa satiksme uz pilsētas centru tiks organizēta pa maršrutu līdz Kārļa Ulmaņa gatvei, tālāk pa Kārļa Ulmaņa gatvi, Bauskas ielu, Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu, tālāk pa maršrutu.

Savukārt 3.maršruta trolejbusu un 11.maršruta autobusu satiksme uz pilsētas centru tiks organizēta pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Stabu ielu, Brīvības bulvāri, Raiņa bulvāri, tālāk pa maršrutu.

19.maršruta un 24.maršruta trolejbusu satiksme uz Pētersalas ielu tiks organizēta pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Inženieru ielu, Raiņa bulvāri un atpakaļ virzienā uz Pārdaugavu. 24.maršrutu autobusu satiksme uz pilsētas centru tiks organizēta pa maršrutu līdz Skanstes ielai, tālāk pa Skanstes ielu, Sporta ielu, Vesetas ielu, Hanzas ielu, Stabu ielu, Brīvības ielu, Raiņa bulvāri un tālāk pa maršrutu.

Savukārt 6.maršruta tramvaju satiksme uz pilsētas centru tiks organizēta pa maršrutu līdz Stacijas laukumam, un 7.maršruta tramvaju satiksme uz pilsētas centru tiks organizēta pa maršrutu līdz pieturvietai "Centrāltirgus" (Maskavas ielā), tālāk pa Maskavas ielu, 11.novembra krastmalu, 13.janvāra ielu, Prāgas ielu un tālāk pa maršrutu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)