Banner 980x90

Muitas policija atklāj astoņas tonnas nelegāla spirta

VID
VID
Rīga, 30.maijs, LETA. Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas policija, veicot kratīšanu kāda uzņēmuma teritorijā Salaspilī, atklājusi lielu daudzumu nelegāli glabāta šķidruma, iespējams, spirtu, aģentūru LETA informēja VID.

Ziņa papildināta ar foto!

Apsekojot kādu uzņēmumu Salaspils novadā, VID Muitas policijai pamanīja aizdomīgu kravas automašīnas "Scania", taču autovadītāja atrašanās vieta nebija zināma. Tika pieprasīta un operatīvi saņemta tiesas atļauja veikt divas kratīšanas - uzņēmumam piederošajā kravas automašīnā "Scania" un automašīnas vadītāja dzīvesvietā.

Pārbaudot kravas auto, VID Muitas policijas darbinieki konstatēja, ka kravas nodalījumā atrodas astoņas 1000 litru tvertnes, kas piepildītas, visticamāk, ar spirtu.

Veicot kratīšanu kravas automašīnas vadītāja dzīvesvietā, tika atrastas un izņemtas sešas viena litra tilpuma "Captain Morgan" pudeles ar brūnas krāsas šķidrumu bez akcīzes markām, 12 pudeles ar degvīnu "Finlandia" bez akcīzes markām, kā arī 12 viena litra tilpuma pudeles "Bell’s" bez akcīzes markām; kopumā 30 litri ar alkoholiskajiem dzērieniem.

Par šiem pārkāpumiem personai, kas ir arī pārbaudītā uzņēmuma amatpersona, tika piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Kriminālprocess pēc piekritības tiks nosūtīts Valsts policijai tālākās izmeklēšanas veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)