Banner 980x90

Muzeju naktī Leļļu teātrī pabijuši ap 2000 apmeklētāji

Leļļu teātrim par prieku 18.maija vakars izvērtās visai spraigs, jo Muzeju nakts ietvaros teātrī paviesojās ap 2000 visdažādākā vecuma cilvēki, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Latvijas Leļļu teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Anda Dzenīte.

Muzeju naktī teātrī bija iespēja iziet cauri mežam dažādos gadalaikos- satiekot adošo sniega cilvēku, raganu, Sniegbaltīti, lelles no dažādām izrādēm, plašo Silmaču saimi, kā arī vērot smilšu animācijas tapšanu, leļļu meistaru meistarstiķus un redzēt muzikālu fragmentu no jaunās izrādes "Ronja-laupītāja meita". Apmeklētājiem bija iespēja ieskatīties Lielās zāles aizskatuvē, kā arī fotografēties īpašajā fotostūrītī, izmēģinot pašiem atdzīvināt lelles. Daudzus no mazajiem interesentiem redzētais tik ļoti aizrāva, ka aplis caur teātri tika iziets pat vairākas reizes.

Vakara noslēguma "nagla" noteikti bija vokāli instrumentālā ansambļa "7 DĒLI" koncerts uz teātra balkona, kura līdzjutēju pulks aktīvi iesaistījās dziesmu dziedāšanā.

Leļļu teātris Muzeju naktī piedalījās jau trešo reizi un, pateicoties apmeklētāju kuplajam skaitam un labajām atsauksmēm, plāno tradīciju turpināt arī turpmāk.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)