Banner 980x90

Mūzikas akadēmijā "Pasaules redzējums mūzikas skaņās"

17.decembrī  plkst.18.30 Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (K.Barona ielā 1, Rīgā) Lielajā zālē notiks Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja Ziemassvētku koncerts "Pasaules redzējums mūzikas skaņās", pilsētas informācijas portālam Riga24.lv vēsta Baltijas-Vācijas Augstskolu birojs.

Koncertā dzirdēsim vairāku starptautiski atzītu mūziķu uzstāšanos: pianistus Toghrul Huseynli, kurš 2012.gadā iekļuva Grand Piano Award (Vācija) finālā, un Sona Barseghyan, kas ir koncertējusi ar Armēnijas Filharmonijas orķestri un ieguvusi pasaules slavu, koncertējot Eiropā, Amerikas Savienotajās Valstīs, Austrālijā un Apvienotajos Arābu Emirātos.

Koncerta burvību papildinās holandiešu klarnetiste Annemiek de Bruin, kas šogad kļuva par pirmās prēmijas ieguvēju Princeses Kristīnes konkursā (Prinses Christina Concours) Amsterdamā. Koncertā uzstāsies arī Hayrapet Arakelya - pasaulslavens saksofonists, kurš Yamaha konkursā Erevānā (Armēnijā) ir ieguvis augstāko prēmiju Grand Prix. Saksofonists ir saņēmis Vācijas fonda Musikleben specbalvu.

Koncerta "Pasaules redzējums mūzikas skaņās" gaisotni vēl aizraujošāku padarīs Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas profesors pianists Ventis Zilberts un talantīgie studenti, mūsdienu Latvijas uzlecošās zvaigznes Laura Teivāne (soprāns), Mikus Bāliņš (perkusijas), kā arī stīgu kvartets: Ilze Gagaine, Pēteris Ozoliņš (čels), Una Sedola (alts) un Diseldorfas Roberta Šūmaņa Mūzikas augstskolas Erasmus studente Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā Nikola Schulze Frenking (vijole).

Ikviens mūzikas cienītājs aicināts ieraudzīt pasauli caur mūzikas skaņām!

Ierašanās no plkst.18.00.
Koncerta sākums plkst.18.30.

Ieeja ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)