Banner 980x90

Nākamnedēļ Banku augstskolā 14 vieslektori no septiņām valstīm studentiem lasīs lekcijas

No 8.novembra līdz 12.novembrim Banku augstskolā norisinās starptautiskā vieslektoru nedēļa, kurā lekcijas lasīs 14 vieslektori no septiņām valstīm - ASV, Krievijas, Beļģijas, Lietuvas, Dānijas, Igaunijas un Nīderlandes.
Vieslektori vadīs nodarbības tādu kursu ietvaros kā banku darbība un riska menedžments, finanšu grāmatvedība, nodokļi uzņēmumu stratēģiskā vadība, valūtas tirgus, finanšu analīze, projektu vadība, investīciju menedžments, starpkultūru komunikācija, mārketings, ilgtspējīga attīstība, korporatīvā sociālā atbildība, apdrošināšana, inovāciju vadīšana, uzņēmējdarbība u.c.

Banku augstskolas studenti jau pagājušajā gadā ļoti pozitīvi novērtēja šādu starptautisko nedēļu. Banku augstskolas students Eduards Aksjoņenko uzskata, ka šādas Biznesa nedēļas palīdz studentiem paskatīties uz lietām no cita skatu punkta. Tā ir arī nenovērtējama pieredze, ja pasniedzēji no dažādām Eiropas valstīm brauc dalīties savās zināšanās. Tāpat studenti ar nepacietību gaida, kad vieslektori savās lekcijās izmantos piemērus no reālās dzīves, kas palīdzēs labāk izprast teorijas pielietojumu darbā.

Šāda veida starptautiskā vieslektoru nedēļa Banku augstskolā norisinās jau otro gadu, kas sniedz neatsveramu pieredzi gan studentiem, gan pasniedzējiem, veidojot ciešāku sadarbību ar ārvalstu augstskolām, turklāt visu nedēļu Banku augstskolā valdīs internacionāla vide.

Banku augstskola ir valsts dibināta augstskola, kurā tiek īstenotas akreditētas profesionālās augstākās izglītības studiju programmas uzņēmējdarbībā, kā arī ar banku un finanšu sektoru saistītās jomās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)