Banner 980x90

Nākamnedēļ Rīgā notiks grupas Musiqq koncerts

29.aprīlī plkst.20.00 "Sapņu fabrikā" notiks dueta Musiqq koncerts "Dzīve izdodas", informēja "Mikrofona ieraksti" pārstāvis.

Musiqq koncerts notiks tikai dažas dienas pirms grupas izbraukšanas uz Eirovīzijas konkursu Diseldorfā. 

Lielais koncerts iecerēts kā dueta līdzšinējās darbības rezumējums. Tajā skanēs Musiqq daudzie hiti ("Abrakadabra", "Dzīve izdodas", "No 10 – 10", "Dzimšanas diena", "Viņa", "Klimata kontrole" u.c.) un, protams, arī eirodziesma "Angel in Disguise". Dueta dalībnieki Marats un Emīls nešaubās, ka fanu atbalsts "Sapņu fabrikā" stiprinās viņu pārliecību un ticību saviem spēkiem, kas būs tik ļoti nepieciešama uz Eirovīzijas skatuves.

Kā jau ziņots, nesen izdots Musiqq singls "Angel in Disguise"un duets jau pabijis tā veicināšanas vizītē Amsterdamā. Savukārt Lieldienu brīvdienās ieplānota vizītē Beļģijā, kur puišus tāpat gaida intensīva promocijas progamma pirms izšķirošajiem Eirovīzijas notikumiem. Nesen sākusi darboties arī Musiqq oficiālā mājaslapa www.musiqqofficial.com, kur pieejama informācija par dueta vēsturi un tuvākajiem nākotnes plāniem. 

Reaģējot uz lielo interesi, pārdošanā laistas arī sēdvietu biļetes – tās pieejamas ierobežotā daudzumā un maksā Ls 10. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)