Banner 980x90

Nākamnedēļ Rīgā notiks lekcija "Atjaunojamā pilsēta - urbānās arhitektūras nākotne enerģijas un klimata pārmaiņu revolūcijā"

Ceturtdien, 7.oktobrī plkst.19.00 Gētes institūts Rīgā, Torņa iela 1 notiks lekcija "Atjaunojamā pilsēta - urbānās arhitektūras nākotne enerģijas un klimata pārmaiņu revolūcijā". Ieeja bezmaksas.
Rīga - quo vadis? Lai saprastu mūsu pilsētu nākotni, nepieciešams rūpīgi aplūkot galvenos pilsētbūvniecības virzītājspēkus, kas redzami Eiropā un visā pasaulē. Pēters Drēge sniegs faktiem un attēliem bagātu pamatojumu fundamentāli jaunai pieejai pilsētām aizraujošā un praktiskā veidā. Pilsētas dzīve, pilsētas un ar arhitektūru un pilsētbūvniecību saistītās profesijas piedzīvo milzīgas pārmaiņas, ko nosaka klimata izmaiņas, resursu izsīkums un liela nestabilitāte attiecībā uz globālo fosilā kurināmā pieejamību. Tas ir kas vairāk par ilgtspējīgu plānošanu tradicionālajā izpratnē. Arhitektūra, ainavu plānošana un pilsētplānošana saplūst ar jaunajām enerģētikas un ūdenssaimniecības koncepcijām, radot pilnīgi jaunu izpratni par būvniecības profesijām un plānošanas prioritātēm - teorijā, praksē un pētniecībā.

Lekcija angļu valodā ar sinhronu tulkojumu latviski.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)