Banner 980x90

Nākamnedēļ Rīgā notiks seminārs par Latvijas uzņēmēju iespējām Malaizijā

Rīga, 12.apr., LETA. Nākamnedēļ Rīgā notiks seminārs "Latvijas uzņēmēju iespējas Malaizijā", aģentūra LETA uzzināja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA).

Semināra mērķis ir sniegt uzņēmējiem ieskatu par biznesa iespējām Malaizijas tirgū un Dienvidaustrumāzijas Nāciju asociācijas reģionā.

Semināra lektors būs Eiropas Savienības (ES) Malaizijas tirdzniecības un rūpniecības kameras izpilddirektors Roberto Benetello, kuram ir vairāk nekā 20 gadu pieredze starptautisko sakaru, uzņēmējdarbības veicināšanā un stratēģiskajā plānošanā. Semināra dalībniekiem būs iespēja personīgi tikties ar Benetello un uzdot viņam jautājumus.

Seminārs notiks 16. aprīlī LIAA otrā stāva zālē, Pērses ielā 2, Rīgā. Dalība seminārā ir bez maksas.

Pasākumu rīko LIAA Eiropas Biznesa atbalsta tīkla Latvijā (EEN) projekta ietvaros sadarbībā ar ES Malaizijas tirdzniecības un rūpniecības kameru.

EEN ir Eiropas Komisijas projekts, kurā darbojas 600 partnerorganizācijas no vairāk nekā 60 valstīm. EEN piedāvā atbalstu un uzņēmējdarbības konsultācijas visā Eiropā un rosina uzņēmumus iespējami plašāk izmantot ES piedāvātas iespējas. Uzņēmumi var saņemt pakalpojumus neatkarīgi no nozares, kurā darbojas, un attīstības stadijas, kurā tie atrodas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)