Banner 980x90

Nākamnedēļ Rīgā stāsies spēkā satiksmes ierobežojumi Krasta ielā

Rīga, 21.sept., LETA. Remontdarbu dēļ no 25.septembra līdz 18.novembrim Rīgā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Krasta ielā zem Salu tilta pārvada, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāve Iveta Bulāne.

Būvdarbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu, operatīvā transporta satiksmi, pārbūves darbu izpildi, kā arī sabiedriskā transporta kustību.

Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis. Ja darbi tiks pabeigti ātrāk, satiksme Krasta ielā var tikt atjaunota arī pirms 18.novembra.

Kā ziņots, Rīgas domes Satiksmes departaments par Salu tilta otrās kārtas būvdarbiem ir noslēdzis līgumu ar pilnsabiedrību "ACB un Tilts" kopsummā par 19,69 miljoniem eiro ar pievienotās vērtības nodokli. Salu tilta kompleksa atjaunošanas un pārbūves otrajā kārtā plānots rekonstruēt satiksmes pārvadu pār Krasta ielu, satiksmes pārvadu Lucavsalā, tiltu pār Bieķengrāvi un estakādes pār Bieķengrāvi Kārļa Ulmaņa gatvē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)