Banner 980x90

Nakts tehniskās apskate Rīgā norises kārtība

29.augustā Rīgā vieglo transportlīdzekļu tehniskās apskates stacijā Antenas ielā 2, no plkst.20.00 notiks Tehniskās apskates nakts ar devīzi "Mēs par drošu auto!", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Ceļu satiksmes drošības dienesta (CSDD) Sabiedrisko attiecību daļa.

Pasākuma laikā transportlīdzekļiem bez maksas būs pieejama auto diagnostika un dažādas ar satiksmes drošību saistītas izklaides.

Lai regulētu auto plūsmu, pie iebraukšanas tehniskās apskates stacijas stāvlaukumā transportlīdzekļu īpašnieki saņems kārtas numuriņu. Savukārt pie barjeras iebraukšanai uz līnijām darbosies tablo, uz kura tiks rādīts tas kārtas numurs, kuram konkrētajā brīdī jāiebrauc stacijā.

Gaidot rindu uz bezmaksas diagnostiku, apmeklētājiem  tiks piedāvāti daži izklaidējoši pasākumi:
"apgāžamajā mašīnā" praksē varēs pārliecināties par drošības jostu lietošanas nepieciešamību;
moto un velo triāla trikus demonstrēs labākie ekstrēmo sportu pārstāvji Baltijā.

Priekšnesumu laiks:
plkst.21.15-21.35, plkst.22.30-22.50 un plkst. 23.30-23.50;

PIT STOP sacensības, jo gadās uz ceļa nomainīt arī riteni;
informācija par sacensībām Biķernieku trasē "Dzintara aplis 2013" un šo sacensību spēkratu  (Volga  Žigulis un Formula) demonstrācija;
iespējas iepazīties ar CSDD e-risinājumiem.

Tehniskās apskates stacija šajā naktī strādās līdz pēdējam klientam. Pasākumu vadīs auto žurnālists Pauls Timrots, bet par muzikālo noformējumu rūpēsies DJ Dace Grimze.

Tehniskās apskates nakti  rīko SIA "Auteko&TŰV" sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju. Pasākuma nolūks ir mudināt autobraucējus piedalīties ceļu satiksmē ar drošiem un tehniskā kārtībā esošiem transportlīdzekļiem, lai neapdraudētu ne savu, ne arī citu satiksmes dalībnieku veselību un dzīvības.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)